Elmaradt előzés: hiába vezetett a Vasas Kazincbarcikán, csak egy pontot szerzett

F. E.F. E.
Vágólapra másolva!
2024.02.25. 16:50
Berecz Zsombor (fehérben) góljával vezetett a Vasas, de a hajrában a hazaiak egyenlíteni tudtak (Fotó: Kovács Donát/kbsc.hu)
A labdarúgó NB II 22. fordulójában a fordulót megelőzően a 7. helyen álló Kazincbarcika a dobogó alsó fokán tanyázó Vasast fogadta. Sokáig úgy tűnt, Berecz Zsombor góljával három pontot szerez a Vasas, de a hajrában Pethő Bence betalált hazai oldalról az 1–1-es eredménnyel záruló találkozón.

 

LABDARÚGÓ NB II
22. FORDULÓ
KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC–VASAS FC 1–1 (0–1)
Kazincbarcika, Kolorcity Aréna, 800 néző. Vezette: Katona Balázs (Horváth Róbert, ifj. Varga Gábor)
KAZINCBARCIKA: Megyeri G. – Ternován (Gante, 75.), Szekszárdi M., Heil, Dobozi (Vincze D., 54.), Kotula M. (Süttő, 54.) – Csatári, Csilus T. (Ádám F., 64.), Pekár (Kártik, 64.) – Pethő B., Pinte P. Vezetőedző: Csábi József
VASAS: Jova – Bakti B., Baráth, Otigba, Doktorics– Urblík J., Berecz Zs. (Vida M., 66.), Hidi M. S. – Holender (Hinora, 66.), Tóth M. (Szalay Sz., 59.), Radó. Vezetőedző: Desits Szilárd
Gólszerző: Pethő B. (86.), ill. Berecz Zs. (45.)
MESTERMÉRLEG
Csábi József: – Megdolgoztunk az egyenlítésért. Volt egy kis megingásunk, amelyet kihasznált az ellenfelünk, de büszke vagyok a csapatra és a szakmai stábra.
Desits Szilárd: – Megérdemeltük volna a győzelmet. Nagyon szervezett ellenféllel játszottunk. Sajnálom, hogy nem sikerült megnyerni a mérkőzést.

ÖSSZEFOGLALÓ

A Kazincbarcika nem számíthatott több sérült játékosára sem a vasárnapi találkozón. Papp Milán egy hete a Siófok elleni találkozón került a maródiak listájára, Székely Krisztián két hete Pécsen szenvedett súlyos sérülést, Kurdics Levente pedig már hosszú ideje nem állhat a csapat rendelkezéséről. Az angyalföldiektől szintén sérülés miatt hiányzott Pávkovics Bence és Faragó Bálint, míg Ódor Mátéra betegség miatt nem számíthatott a stáb.

Tóth Milánnal (fehérben) nem bántak kesztyűs kézzel a hazaiak (Fotó: Kovács Donát/KBSC)

Mindkét csapat óvatosan kezdte a mérkőzést, nagy helyzet egyik együttes előtt sem alakult ki. A borsodiak elsősorban rögzített szituációkból igyekeztek veszélyeztetni, de Otigba és Baráth rendre kifejelte ezeket a labdákat. A Vasas elsősorban Radót és Tóth Milánt kereste a labdákkal, de egy oldalhálót kivéve ezek a próbálkozások is veszélytelenek voltak. Már-már úgy tűnt, gól nélküli döntetlennel vonulnak félidőre a csapatok, amikor a 45. percben Pekár labdavesztését kihasználva Berecz Zsombor előnyhöz juttatta a fővárosiakat.

A második félidőben többször állt a játék a cserék miatt, és javarészt mezőnyben folyt a játék, a kapuk nem forogtak veszélyben. Egészen a 86. percig, ekkor Pethő Bence fejjel vette be Jova kapuját. Bár a hátralévő percekben az angyalföldiek többet birtokolták a labdát, fordítaniuk már nem sikerült, így a Kazincbarcika sorozatban tizedik hazai mérkőzésén maradt veretlen, míg a Vasas értékes pontokat veszített a feljutásért zajló csatában. 1–1

A hajrában egyenlített a kékben játszó Kazincbarcika (Fotó: Kovács Donát/kbsc.hu)

 

 

PERCRŐL PERCRE

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik