DVTK: Molnár Gábor szerződést hosszabbított

Vágólapra másolva!
2021.11.11. 12:39
null
Molnár Gábor szerződést hosszabbított (Fotó: DVTK)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Diósgyőri VTK hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződést hosszabbított Molnár Gáborral – a klub a kontraktus pontos részleteit nem árulta el, de hosszú távú megállapodásról számolt be.

A miskolci születésű Molnárt 2020 januárjában szerződtette a DVTK a Mezőkövesdtől. A piros-fehérek színeiben az élvonalban 28 mérkőzésen 9 gólt szerzett, míg az NB II-ben eddig 13 találkozón 5-ször talált be, és 5 gólpasszal szolgálta ki társait. A korábban többek között a Puskás Akadémiában is szereplő támadó eddig összesen 224 tétmérkőzésen 51-szer volt eredményes és 52 gólpasszt adott.

„Nagyon örülök a szerződéshosszabbításnak, ahogy eddig, úgy ezt követően is megteszek mindent a DVTK sikeréért – idézte a miskolci klub hivatalos oldala Molnár Gábort. Idén a feljutás az elsődleges célunk, nincs kétségem, hogy sikerülni fog, ezért is írtam alá a hosszú távú szerződést. Jó dolog érezni a szurkolók szeretetét, újabb gólokkal és gólpasszokkal szeretném kifejezni hálámat ezért.”

A klub sportigazgatója is elismerően beszélt a 27 éves játékosról, akinek jövő nyáron járt volna le a szerződése.

„Molnár Gábor a DVTK egyik nagy értéke, és Kondás Elemér csapatának vezéregyénisége, aki egyetlen mozdulattal képes mérkőzést eldönteni. Ezért nem is tárgyaltunk a játékjogának értékesítéséről nyáron, pedig akadt érdeklődő bőven. Ugyan csak jövő nyáron járt volna le a szerződése, de nem csak a jelen, hanem a jövő csapatát is építjük, amelyik a feljutást követően az élvonalban is megállja a helyét” – mondta Benczés Miklós.

Molnár Gábor DVTK-ban szerzett góljait ide kattintva tekintheti meg! – ezeket elnézve egyértelműnek tűnik, csapata miért is hosszabbított vele.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik