MK: „Tévés meccsen sikerült a szüleimnek is megmutatni, hogy tudok gólt lőni”

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2023.09.17. 18:41
A DVTK 6–2-vel búcsúztatta a III. kerületet a labdarúgó Magyar Kupa 3. fordulójában. Az NB III-as csapat két gólszerzője közül Buda Péter Pál annak örült, hogy adta a tévé a meccset, így a szülei is láthatták, milyen bombagólt tud lőni, míg Zámbó Márton a lefújás utáni percekben még fel sem fogta, hogy tizenhat évesen betalált a DVTK kapujába. 

„Lőttem már hasonló gólokat, de nem tévés meccsen, azokat nem látták a szüleim. Most sikerült nekik is megmutatni, hogy tudok gólt rúgni” – mondta Buda Péter Pálaz NSO Tv-nek, aki bombagólt lőtt a DVTK-nak.

Bár a III. kerület 6–2-es vereséggel búcsúzott a Magyar Kupától, a tizenhat éves Zámbó Mártonnak is emlékezetes marad a meccs, hiszen ő szerezte a hazaiak második találatát. Videónkból az is kiderül, hogy vannak-e olyan tervei, hogy később a miskolciak színeiben játsszon.

III. Kerületi TVE (III.)–Diósgyőri VTK 2–6 (1–3)
Budapest, Szőnyi út.Vezette:Derdák Marcell
III. Kerület:Hajagos – Marques-Airosa (Kaszás, 58.), Kulcsár D., Erdei, Papp M., Vankó – Borbély (Behovits, 74.), Cseszneki (Kósa, 82.), Buda, Lapu (Török L. – a szünetben) – Bartos (Zámbó M., 74.).Vezetőedző:Harmati Tamás
Diósgyőr:Danilovics – Gera D., Holdampf, Bárdos, Stephen – Feuillassier (Lukács D., 20.), Vallejo (Bényei, 63.), Pozeg Vancas (Csorbadzsijszki, 63.) – Pernambuco (Csatári, 75.), Jurina, Acolatse (Jurek, 63.).Vezetőedző:Kuznyecov Szergej
Gólszerző:Buda (37.), Zámbó M. (85.), ill. Feuillassier (5.), Acolatse (17.), Pernambuco (25.), Jurina (49.), Papp M. (öngól, 76.), Lukács (89.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik