DAC: orvosi vizsgálatra érkezett a Ferencváros játékosa

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2022.02.22. 08:44
null
Szánthó Regő Dunaszerdahelyen folytathatja pályafutását (Fotó: Török Attila, archív)
A Nemzeti Sport már a hazai átigazolási időszak zárása előtt jelezte, hogy Szánthó Regő a Ferencvárostól a DAC-hoz kerülhet. Később ugyan Jan Van Daele, a dunaszerdahelyiek sportigazgatója arról beszélt, megrekedtek az egyeztetések, hétfőn azonban mégis előrelépés történt.

A Nemzeti Sport Dunaszerdahelyről úgy értesült, a Ferencváros 21 éves játékosa, Szánthó Regő orvosi vizsgálatra utazott a DAC-hoz, miután a két klub megegyezett egymással, így a szélső kölcsönbe kerülhet a szlovák élvonalban 4. helyen álló csapathoz.

A két klub hivatalosan még nem jelentette be a megegyezést, de mivel Szlovákiában kedden zárul az átigazolási időszak, így éjfélig mindenképp le kell zárni az ügyet.

Arról már a múlt hétfői, hazai piaci zárás alkalmával is beszámoltunk, hogy NB I-es klubok mellett a DAC is szerződtetné Szánthót. Hazai kérővel végül nem született egyezség, és bár elhúzódtak a tárgyalások, úgy tűnik, végül kölcsönben Dunaszerdahelyen folytathatja.

A trasnfermarkt.de már a DAC játékosaként jelöli Szánthót, aki pályafutása során 34 meccsen játszott az NB I-ben (többségében a ZTE-ben, a Ferencváros kölcsönjátékosaként), tíz gólt szerzett. Ebben az idényben, az FTC-ben hat bajnokin szerepelt az élvonalban. A német piaci portál úgy tudja, Szánthó másfél évre, 2023 nyaráig kerül kölcsönbe Dunaszerdahelyre.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik