FFT: 10 tuti tipp csapatépítéshez

FFT/B. Z.FFT/B. Z.
Vágólapra másolva!
2022.01.08. 13:17
null
Fotó: FFT
Disznóvágás, kockázás, színház, jet-ski, össze­tartás: minden, amit az edzők bevetnek a közösség építéséért és a győzelemért. A FourFourTwo összegyűjtött tíz extrém példát.



Ízelítő a gyűjteményből.

Dr. Sisa, a pszichológus
Ha vadászat, akkor Csank, ha hosszútávfutás, akkor Supka, ha csapatépítés, akkor pedig egyértelműen Sisa Tibor a legnagyobb király. Előző állomáshelyén, a Honvédnál egy edzés után lepte meg azzal játékosait, hogy hazamenetel helyett közös kakaspörköltözés következik, most télen a Kaposvárnál pedig disznóvágáson vett részt a keret.

Ahová nem vágysz: a Magath-tábor

Nem könnyű európai módon kávézni Felix Magath csapatában. A fitneszmániás német 2008-ban, a Wolfsburg nyári edzőtáborában közölte labdarúgóival, hogy az addig elvégzett remek munka jutalmaként délután elmarad a tréning, helyette egy közeli büfében kávézás és sütizés lesz a program. Azt elfelejtette közölni velük, hogy a büfé csak légvonalban van közel, az odavezető utat pedig harmincszázalékos emelkedőn, két és fél órás futással küzdhetik le.

Véber-módszer: röhögőgörcsA Lombard Pápa sűrűn látogatott el egy közeli halastóhoz Véber György edzősködése idején, hogy a csapat tagjai közös hússütéssel és jet-skizéssel üssenek el néhány órát. Egy alkalommal megtréfálták az úszni nem tudó David Abwót: kitették a halastó közepén lévő szigetre, majd otthagyták. Az eredeti terv szerint egy óra múlva érte mentek volna, de mivel a számkivetett nigériai még jobban szórakozott, mint a parton evő-ivó többiek, hat órán át maradt ott.

A teljes cikk elolvasható a FourFourTwo.hu-n, IDE KATTINTVA!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik