Folytatódik a 11-es rúgó bajnokság milliós fődíjért!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2021.08.09. 12:15
Nyár végén folytatódik az I. Országos Tizenegyesrúgó Bajnokság, fogynak a helyek, de lehet még nevezni. Legyél te a legenda! (x)
Fotó: tizenegyesrugo.hu
Fotó: tizenegyesrugo.hu
Fotó: tizenegyesrugo.hu
Fotó: tizenegyesrugo.hu
Fotó: tizenegyesrugo.hu

 

Még van lehetőségünk nevezni az I. Országos Tizenegyesrúgó Bajnokságra, így aki szeretné megméretni magát a versenyen, érdemes mielőbb regisztrálnia, hiszen a nevezések száma korlátozott.

A legjobb 11-esrúgó a dicsőség mellett akár 10 millió Ft-tal lehet gazdagabb,és lehetősége nyílik Király Gáborral is találkozni.

​​Budapesten 2, országosan újabb 25 helyszínen folytatódik a társrendezésű Eb mellett a legnagyobb hazai közösségi futballesemény augusztus végén és szeptember elején, újabb 25 területi fordulóval, eseményenként 8 továbbjutóval.

Fotó: tizenegyesrugo.hu
Fotó: tizenegyesrugo.hu


116 továbbjutónak – köztük tanárokkal, kertészekkel, teniszezőkkel és persze labdarúgókkal – már csak 1 lépés az országos döntő, rájuk szeptember közepén várnak a megyei döntők.

„Hiába akadtak volt válogatott labdarúgók is a mezőnyben, jutottak tovább olyanok is, akik soha nem sportoltak profi szinten, mégis, kiismerhetetlenül, magabiztosan lőtték a büntetőket. A területi selejtezők augusztus-szeptemberi folytatásától azt várom, hogy újabb egyéniségek tűnnek majd fel, olyanok, akiket a döntőben hamarosan az egész ország megismerhet”– fogalmazott az esemény fővédnöke, Király Gábor.

A bajnokság következő selejtezőit augusztus 28-án, 29-én és szeptember 4-én és 5-én rendezik meg. A kedvező járványügyi helyzetnek köszönhetően a szabadtéri rendezvényen maszk nélkül is részt vehetünk, és oltási igazolványra sem lesz szükségünk.

Budapesten két helyszínen is mehetnek rúgni a nevezők, Angyalföldön a Sport 13 és a Budapesti Egyetemi Atlétikai Club (BEAC) szervezésében.

Minden adott ahhoz, hogy kihozd magadból a maximumot, és bejuss az országos döntőbe, ahol ország-világ előtt megmutathatod, mire vagy képes. Ne habozz, nevezz, válassz helyszínt, és találkozzunk a következő selejtezőben!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik