NB I: Nagyot küzdöttünk a Mezőkövesd ellen – Paintsil

Vágólapra másolva!
2017.10.31. 16:20
A Ferencváros labdarúgó-csapata a 15. fordulóban a Debrecen ellen lép pályára a Groupama Arénában, és a délután fél négykor kezdődő mérkőzésen 1252 nap után ismét a jelen lesznek a ferencvárosi ultrák. A zöld-fehérek nyáron igazolt ghánai középpályása, Joseph Paintsil még nem játszhatott a tábor előtt, így neki egész biztosan új élmény lesz a Debrecen elleni mérkőzés.

A fiatal játékos nem csak ezért várja nagyon a DVSC elleni mérkőzést, hiszen, ahogy a klub honlapján elmondta bízik benne, hogy a Ferencváros megőrzi augusztus vége óta tartó bajnoki veretlenségét – a zöld-fehéreket augusztus 27-én a Videoton győzte le 3–1-re.

„Örülök, hogy sikerült elhoznunk a három pontot a Mezőkövesd otthonából. Nagyon nehéz találkozó volt, nagyot kellett küzdeni a győzelemért. Nekem az a legfontosabb, hogy minden egyes alkalommal győzzünk, mindegy, mekkora küzdelem árán” – utalt Paintsil a Mezőkövesd otthonában aratott 1–0-s győzelemről.

„A tabellán is átvettük a vezetést, de ez most kevésbé fontos. A lényeg az, hogy továbbra is folytassuk a menetelésünket a bajnokságban a Debrecen ellen is. Fontos, hogy megfelelő mentalitással lépjünk pályára, igazi csapatként hajtsunk 90 percen át. Nagyon fontos lesz a találkozó, hazai pályán játszhatunk, és ha a legjobbunkat nyújtjuk, akkor a Debrecen ellen is meglehet a győzelem” – idézte Paintsilt a klub honlapja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik