FTC: állampolgárságra vár az U-válogatott székely tehetség

Vágólapra másolva!
2016.12.14. 10:22
null
A 18 éves János Norbertet szeptemberben mutatta be a Ferencváros (Fotó: fradi.hu)
A Ferencváros labdarúgócsapata szeptemberben jelentette be a 18 esztendős, csíkszeredai születésű, román U-válogatott János Norbert szerződtetését, aki azonban azóta sem játszott tétmeccsen a zöld-fehéreknél, sem az NB I-ben, sem az NB III-as csapatban. A Nemzeti Sport Online értesülései szerint ennek az lehet az oka, hogy még nincs meg a magyar állampolgársága.

 

„János Norbert rendkívül tehetséges székely fiatalember, akire az FTC nem véletlenül figyelt fel. Labdarúgónk édesapja és édesanyja is magyar, jelen pillanatban állampolgársági kérelmének elbírálására várunk” – erősítette meg a Nemzeti Sport Online értesülését megkeresésünkre a Ferencváros futballcsapata.

János Norbert szerződtetését szeptemberben jelentette be az FTC.

„A játékossal hosszú távú megállapodást írt alá egyesületünk. Norbi elsőként az NB III-as együttesben bizonyíthat, és ha ott kiemelkedő teljesítményt nyújt, akkor természetesen bármikor számításba veheti Thomas Doll az élvonalban is” – fogalmazott a fradi.hu-n három hónappal ezelőtt megjelent közlemény.

János azonban egyelőre az NB III-as gárdában sem szerepelt, bemutatkozására azt követően kerülhet sor, hogy megkapta a magyar állampolgárságot.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik