Újpest: Kabát a Standardnál készül a visszatérésre

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.20. 11:09
Tompa fájdalmai miatt Belgiumba utazott, és a Standard Liege-nél a belga klub orvosi stábjának felügyelete mellett edz abban a reményben, hogy hamarosan teljesen gyógyultan térhet vissza a Megyeri útra.

„Mivel futáskor már nem, de a labda elrúgásának pillanataiban még egy kis tompa fájdalmat éreztem a lábamban, úgy döntöttünk, kiutazom Belgiumba, a Standard Liege Akadémiára, megmutatni a sérülésem az itteni orvosoknak is – idézi a térdszalaghúzódással bajlódó Kabát Pétert az ujpestfc.hu. – Először is mindenképpen szeretném nagyon megköszönni Gyarmati Eszter ügyvezető asszonynak és Roderick Duchatelet tulajdonos úrnak, hogy elintézték nekem, hogy kijöjjek ide. Napi két edzésen veszek részt, amik nagyon kemények. Megérkezésem napján az itteni csapatorvos már meg is nézte a lábam, és megerősített abban, hogy nagyon jó úton haladok a teljes felépüléshez, úgy fogalmazott: stabil, jó állapotú, valamint azt is mondta, hogy az a nyomás, amit érzek, nem nagy probléma, idővel el fog múlni. Szóval, ahogy már mondtam, napi két edzésen veszek részt, amikhez még folyamatos speciális kezelések is társulnak. A csapat ugyan most elutazott az Európa-liga-selejtező mérkőzésre, de miután visszajön, pénteken újra konzultációra vár a csapatorvos.”ujpestfc.hu. – Először is mindenképpen szeretném nagyon megköszönni Gyarmati Eszter ügyvezető asszonynak és Roderick Duchatelet tulajdonos úrnak, hogy elintézték nekem, hogy kijöjjek ide. Napi két edzésen veszek részt, amik nagyon kemények. Megérkezésem napján az itteni csapatorvos már meg is nézte a lábam, és megerősített abban, hogy nagyon jó úton haladok a teljes felépüléshez, úgy fogalmazott: stabil, jó állapotú, valamint azt is mondta, hogy az a nyomás, amit érzek, nem nagy probléma, idővel el fog múlni. Szóval, ahogy már mondtam, napi két edzésen veszek részt, amikhez még folyamatos speciális kezelések is társulnak. A csapat ugyan most elutazott az Európa-liga-selejtező mérkőzésre, de miután visszajön, pénteken újra konzultációra vár a csapatorvos.”

Kabát Péter mellett Windecker József is Liege-ben lábadozik, a keresztszalag-szakadásából gyógyuló játékos is elmondta, örül, hogy nincs egyedül Belgiumban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik