NB I: Mi kellhet még öt győzelem után? A hatodik! - Vignjevics

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.16. 16:37
Az Újpest 1–0-ra megverte az MTK-t a labdarúgó NB I 28. fordulójában, ezzel sorozatban ötödször győzött a bajnokságban. Nebojsa Vignjevics, a lila-fehérek vezetőedzője nem foglalkozik a helyezéssel, csak a következő mérkőzés megnyerésére és a szurkolók szórakoztatására koncentrál. Garami József, az MTK szakmai igazgatója az elszalasztott lehetőségek miatt bánkódik.

Az ötödik győzelem megszerzése után a találkozót közvetítő Duna Tv riportere megkérdezte Nebojsa Vignjevicset, hogy mi kellhet még a liláknak, mire a szerb szakember csak így válaszolt: „A hatodik!”Nebojsa Vignjevicset, hogy mi kellhet még a liláknak, mire a szerb szakember csak így válaszolt: „A hatodik!”

„Jelenleg nem a helyezésekre gondolunk. A lényeg, hogy jó játékkal megnyerjük a következő mérkőzést, és kiszolgáljuk a szurkolókat – mondta Vignjevics. – A cél, hogy meglegyen a hatodik győzelem is.”

„A vereség ellenére nem mumus az Újpest – értékelt Garami József a mérkőzést követően. – Voltak olyan momentumok, amikor megnyerhettük volna a meccset, de a hazaiak jobban játszottak a második félidőben, több helyzetet alakítottak ki, így megérdemelten győztek. Mumusról nem beszélek.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik