Újpest: Nagy Gábornak nagyon tetszik az új szerepkör

Vágólapra másolva!
2014.11.06. 21:48
Nagy Gábor jó formája is hozzájárult ahhoz, hogy az Újpest labdarúgócsapata már az NB I harmadik helyén áll, pedig a Haladástól igazolt középpályás nem pont azon a poszton játszik a liláknál, mint Szombathelyen tette.

„Sok új játékos jött nyáron a csapathoz – nyilatkozta Nagy Gábor az ujpestfc.hu-nak. – Gyorsan beilleszkedtünk. Azt nyújtjuk, amit vár tőlünk az edző. Hibák mindig vannak, azon dolgozunk, hogy ezeket kiküszöböljük. Az a célunk, hogy mindig jobbak legyünk. Ki kell szolgálni a közönséget. Én személy szerint egy kicsit hátrébb játszom, mint a Haladásban, több a védekező feladatom. Szombathelyen inkább a csatárok mögött játszottam. Most egy sorral hátrébb. Nagyon tetszik ez a szerepkör. Ott próbálom a legjobbat nyújtani, ahol a vezetőedző számírt rám. Ez nem kívánságműsor.”

A középpályás reméli, hogy javuló szereplésük meglátszik majd a nézőszám alakulásán is:

„Pont az MTK-mérkőzés után beszéltük a buszon, hogy reméljük, ez a harmadik hely meghozza a szurkolók kedvét. Eddig is maximálisan ott voltak a csapat mellett és szurkolásukkal nagyon sok holtponton átsegítettek minket. Ezúton is szeretném nekik ezt megköszönni! Reméljük, hogy egyre többen lesznek a stadionban. Bízunk benne, hogy sokan kilátogatnak ezen a hétvégén is!”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik