Újpest: „Az új igazolások minőséget képviselenek”

Vágólapra másolva!
2014.02.26. 20:00
Filip Sztaniszavljevics, a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest FC szerb középpályása szerint élesedett a versenyhelyzet a csapaton belül, mivel az új igazolások minőséget képviselnek.

„Jól sikerült a felkészülésünk, jó erőben érzem magam. Erős ellenfelek ellen játszottunk, készen állunk a bajnokságra. A múlt héten a Puskás Akadémia FC ellen – úgy érzem – jól játszottunk, ám a helyzetek kimaradtak, ezen kívül a felkészülés alatt a játékunkat tekintve az Ordabaszi elleni meccs, vagy a Dacia elleni találkozón a második félidő tetszett a legjobban” – beszélt a téli felkészülésről Filip Sztaniszavljevics az ujpestfc.hu-nak.Filip Sztaniszavljevics az ujpestfc.hu-nak.

„Erősödött a keret, ebben biztos vagyok. Az új igazolások mindegyike minőséget képvisel, és a kölcsönből visszatérő Nagy Jánost és Zamostny Balázst is tehetségesnek tartom. Fontos a versenyhelyzet a csapaton belül, most már senkinek, tudat alatt sem fordulhat meg a fejében, hogy bérelt helye van a kezdőben. Külön megemlíteném Nebojsa Koszovicsot, akit én már a televízióban láttam pár alkalommal játszani – például akkor, amikor a Vojvodinával három-nullára megverték a Crvena Zvezdát. Nagyon tehetséges, montenegrói utánpótlás-válogatott játékos, egymás ellen nem játszottunk még, hiszen én akkor jöttem ide, amikor ő bekerült a Vojvodinába, de szerintem nagy hasznára lesz a csapatnak” – tette hozzá a 26 éves középpályás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik