Videoton: „A Ligakupa és a bajnoki cím a legfontosabbʺ

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.29. 16:05
Álvaro Brachi, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton védője szerint az a legfontosabb, hogy megnyerjék a bajnokságot és a Ligakupát is. A spanyol légiós biztos benne, hogy a téli felkészülés végére még jobb lesz a fehérvári együttes.

„Számomra az őszi szezon nagy része a rehabilitációról szólt. Elég makacs sérülésem volt, és sok időbe telt, mire sikerült teljesen meggyógyulnom. Az őszi idény utolsó szakaszában azonban már újra pályára léphettem, de ahhoz, hogy ismét százszázalékos teljesítményt tudjak nyújtani, még szükségem van a meccsterhelésre, többek közt ezért is nagyon várom a felkészülési időszakot, hiszen az előző évekhez hasonlóan most is biztos, hogy sok és neves együttes ellen játszunk majd barátságos meccset.

A csapat szempontjából a legfontosabb dolog, hogy a tavasszal megnyerjük a bajnokságot és a Ligakupát, erre pedig minden esélyünk megvan, hiszen az ősz folyamán is nagyon sokat fejlődött a csapat, és biztos vagyok abban, hogy a téli felkészülés végén még ennél is jobbak leszünk. A szünetet itthon, Spanyolországban töltöm, és ezekben a napokban fog megszületni második gyermekem, aki kislány lesz. Úgyhogy nagyon izgatott vagyok" – idézi a vidi.hu Álvaro Brachit.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik