NB I: Tízperces rövidzárlat okozta a vesztünket - Bekő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.01. 21:34
A Lombard Pápa 3–1-re legyőzte a Kecskeméti TE-Phoenix Mecanót a labdarúgó NB I 13. fordulójának pénteki nyitó mérkőzésén. A hazaiak vezetőedzője, Tóth Bálint szerint Kenesei gólérzékenységére nagy szükségük volt, még sérülten is be kell vesse, míg a vendégek szakvezetője, Bekő Balázs szerint egy tízperces rövidzárlat okozta a vesztüket, nem a kiállítás.

„Igen, sajnos a második félidő elején volt egy két perces rövidzárlatunk, amely végül is megpecsételte a sorsunkat. Azt gondolom, hogy tíz emberrel is végig partiban voltunk, egyenlő létszámban pedig pláne, de sajnos ez egy ilyen meccs volt. Semmi olyat nem mondtam, ami csúnya lett volna, inkább erről nem is beszélnék, megtartom magamnak a véleményemet. Lehet, hogy egy kicsit elragadott a hév, hiszen nem állt jól a szénánk, kicsit türelmetlenebb voltam, így valószínűleg ez játszhatott közre a dologban. Egy bal oldali védőt veszítettünk el, így adta magát a csere. Nem gondoltam volna, hogy abból a tíz percben ilyen rosszul jövünk ki. A félidőben is azt mondtam, hogy a kiállítás ellenére ezt a meccset meg lehet nyerni, sajnos a gólok után már nehéz volt” – értékelte a mérkőzést Bekő Balázs a Duna Televíziónak.Bekő Balázs a Duna Televíziónak.

„Keneseivel ez egy folyamatnak a része volt, ugyanis mi többet beszélgettünk, mint edzettünk az elmúlt időszakban. Neki van egy sérülése, és szabályosan összedrótoztuk a mérkőzésre. Ő egy góllövő csatár, aki érzi, hogy hova jön a labda, és azt be is tudja fejezni. Debrecenben és itt is betalált, de ehhez a játékos is kell, nem csak az edző. Ez a győzelem egy csapatmunka volt” – nyilatkozta a mérkőzés után Tóth Bálint.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik