Haladás: a fiatal tehetség belátta, színészkedett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.29. 08:12
Németh Márió elismerte, hogy színészkedett a PMFC elleni NB I-es bajnokin, így jogosan kapta meg a második sárgáját a mérkőzésen, amivel bajba sodorta csapatát, a Haladást.

– Tizenegyes volt?
– Sajnos nem, mert színészkedtem – ismerte el Németh Márió a Nemzeti Sportnak, aki a múlt szombati Haladás–Pécs mérkőzés 64. percében műesés miatt kapta meg a második sárga lapját. – Jogos volt a sárga, s ennek következtében a piros is. A levonulás pillanatában az egész világra mérges voltam, de el kell ismernem, csak magamra lehetek dühös, mert felelőtlen viselkedésemmel hátrányba hoztam a csapatomat. Sajnálom.– Tizenegyes volt?
– Sajnos nem, mert színészkedtem – ismerte el Németh Márió a Nemzeti Sportnak, aki a múlt szombati Haladás–Pécs mérkőzés 64. percében műesés miatt kapta meg a második sárga lapját. – Jogos volt a sárga, s ennek következtében a piros is. A levonulás pillanatában az egész világra mérges voltam, de el kell ismernem, csak magamra lehetek dühös, mert felelőtlen viselkedésemmel hátrányba hoztam a csapatomat. Sajnálom.

Az eset után táblát akaszthatott volna a nyakába: „Ide lőjetek!"
– Kaptam hideget-meleget, ez tény.

– Hogyan viselte a kritikát?
– Csendben. Nem hinném, hogy a történtek után lenne okom hangoskodni. Ezt a békát muszáj lenyelnem.

– Talán olvasta a lapunkban megjelent glosszát, amely az alázatra hívta fel a figyelmét...
– Igen, olvastam. Elfogadom a bírálatot, bár annyit megjegyeznék, hogy az alázatommal sosem volt gond. Nincs olyan feladat, amit ne végeznék el, minden edzést, minden mérkőzést végigrobotolok. Szombaton egy életre megtanultam, a színészet nem pálya. Legalábbis nekem nem.

– Az edzéseken ugye nem gyakorolják a műeséseket?
– Eljutott már hozzánk, hogy némelyek ezt terjesztik, de az – már bocsánat – akkora hülyeség, hogy több szót kár is rá vesztegetni. Aki komolyan gondolja, hogy a Haladás edzésein a játékosok dobálják magukat, arról hadd ne mondjak semmit.

HA ARRA IS KÍVÁNCSI, HOGY MILYEN HATÁSSAL VAN ÉDESANYJA NÉMETH MÁRIÓRA, ÉS MIÉRT HALMOSI PÉTER A PÉLDAKÉPE, KERESSE A PÉNTEKI NEMZETI SPORTOT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik