Győri ETO: „Bízni kell Kamenárban, mert megérdemli”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.31. 09:39
Szasa Sztevanovics, a labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO kapusa szerint mindenkinek bíznia kell a Puskás Akadémia elleni hazai bajnokin (2–2) nagyot hibázó Lubos Kamenárban. A szlovák válogatott kapuvédő sokat várt egy hazagurított labda elrúgásával, majd amikor megpróbált felszabadítani, az őt megzavaró Lencse Lászlóról a kapujába pattant a labda.

„Elterjedt a pletyka, hogy a gól miatt kiabálás volt az öltözőnkben a meccs után, de ez nem igaz – idézi a kisalfold.hu Szasa Sztevanovicsot. – Fenntartom a véleményemet, hogy Kamenár jó kapus, és nagyon jó kapus lehet belőle. Minden tekintetben sokat fejlődött az elmúlt időszakban. Voltak bravúros védései, de kapott olyan gólokat is, amelyeket talán elkerülhetett volna. Tény, hogy most hibázott, mert nagyon lassan akarta kirúgni a labdát. A hibáját felnagyítja, hogy a csapat nem tudott nyerni, pedig nagyon fontos lett volna a győzelem. A bakijából tanulnia kell, és aztán minél hamarabb elfelejteni az egészet. Nekem az a dolgom, hogy ebben segítsem őt, biztassam, mert megérdemli. Bízni kell Kamenárban.”kisalfold.hu Szasa Sztevanovicsot. – Fenntartom a véleményemet, hogy Kamenár jó kapus, és nagyon jó kapus lehet belőle. Minden tekintetben sokat fejlődött az elmúlt időszakban. Voltak bravúros védései, de kapott olyan gólokat is, amelyeket talán elkerülhetett volna. Tény, hogy most hibázott, mert nagyon lassan akarta kirúgni a labdát. A hibáját felnagyítja, hogy a csapat nem tudott nyerni, pedig nagyon fontos lett volna a győzelem. A bakijából tanulnia kell, és aztán minél hamarabb elfelejteni az egészet. Nekem az a dolgom, hogy ebben segítsem őt, biztassam, mert megérdemli. Bízni kell Kamenárban.”

„Azt hiszem, minden kapus életében eljön egy ilyen pillanat. Interneten néztem a mérkőzést, s mintha magamat láttam volna – mondta Kamenárral kapcsolatban Molnár Levente, az ETO korábbi kapusa. – Ilyen hiba a legnagyobbakkal is előfordul, a szerencsésebbek edzésen élik át, a nem túl szerencsésekkel bajnokin, esetleg BL-meccsen fordul elő. Bevallom, engem megviselt, amikor hibáztam, hiszen fontos mérkőzésen, éppen a Ferencváros ellen vétettem, amit azért nem nagyon felejtenek el a szurkolók. Nyilván Lubos Kamenárt is megviselte a hiba, akit egyébként az utóbbi idők legtehetségesebb külföldi kapusának tartok Magyarországon, s bízom benne, hogy tovább fejlődik Győrben. Lehet, közhely, de az élet ilyen gól után is megy tovább, mindenképp el kell felejteni, túl kell lépni a bakin.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik