Kaposvár: a kétszer megszúrt védő nem tudja, mikor játszhat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.26. 08:07
Nem kell megoperálni Bank Istvánt, ám a Kaposvári Rákóczi labdarúgójának fogalma sincs róla, mikor futballozhat újra.

Banknak négy évvel korábban részlegesen elszakadt ülőidegének inasizma, ám a sérülés két injekció után rendbe jött. A tavaszi idény közben azonban újra jelentkeztek a fájdalmak, s később sem enyhültek. A kaposvári orvos kapcsolatrendszerének köszönhetően a védő szeptember elsején Lyonba utazott, hogy egy francia sebész megoperálja.

„A vizsgálatok után kiderült, hogy nincs szükség műtétre, csupán egy speciális injekciót kaptam, mint négy évvel korábban – elevenítette fel a franciaországi eseményeket a hátvéd a Nemzeti Sport érdeklődésére. – Hazatérve, Budapesten megkaptam a másodikat, és a fájdalmak megszűntek. Igaz, az elmúlt öt hónapban nem edzettem, a hétköznapi mozgásban pedig semmi sem gátolt. Bizakodó vagyok, mert az operáció nyomán további nyolc-kilenc hónapot kellett volna kihagynom.”

Bank István hétfőn kezdte a mindennapos gyógytornát, a szigorúan guggolásos, felüléses feladatokból álló gyakorlatokban Somlyai Nóra, a Rákóczi fizioterapeutája segédkezik, egyelőre azonban megtippelni sem lehet, mikor lesz újra egészséges a hátvéd.

„Nehéz hónapok elé nézek, de huszonkilenc évesen elég erősnek érzem magam, hogy megbirkózzak a problémával.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik