ETO: Pintér edző nem aggódik a kameruni igazolás híre miatt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.11. 12:30
A Győri ETO-ba igazoló kameruni labdarúgó, az Admira Wackerből érkező Patrick Mevoungou a szerdai felkészülési mérkőzésen már pályára lépett a magyar bajnok soraiban, és bár az a hír terjedt el, hogy nehezen kezelhető játékos (többek között a szabadságát is önkényesen meghosszabbította), Pintér Attila vezetőedző a védelmébe vette.

„Számomra nem meglepetés, hogy Magyarországon mindenkit a negatív oldaláról mutatnak be először, még akkor is, ha nem is tudják, kicsoda az illető valójában – idézi a Nemzeti Sport Pintér Attilát. – Mi örülünk, hogy olyan kameruni válogatottat sikerült átigazolnunk, aki bajnok volt a Grazcal és harmadik az Admirával. Mielőtt szerződtettük, megkérdeztük volt játékostársát, Szabics Imrét, ő készségesen segített, emberi és játékoskvalitásairól is csak pozitívan nyilatkozott. Persze tudom, lakva ismeri meg a másikat az ember… Nálam mindenki tiszta lappal indul, reméljük, hasznos tagja lesz az ETO-családnak, és mindent megtesz a klub sikereiért.”

A felkészülésről szólva Pintér elmondta, a rendelkezésre álló játékosokkal a tervek szerint alakult minden, de a csatársoron még szeretne erősíteni.

„Centerposzton még mindig keressük a megoldást, ha sikerül megfelelő labdarúgót igazolni, nem lesz hiányérzetem” – mondta Pintér.

Az ETO szombat este 20.30-kor Szuperkupa-mérkőzést vív a DVSC-Tevával, majd jövő szerdán Győrben lejátssza a BL-selejtező első felvonását az izraeli Maccabi Tel-Avivval.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A GYŐRI ETO-NÁL
Érkezők:Kiss Máté (Siófok, kölcsönből vissza), Leandro Martínez (argentin-olasz, Bp. Honvéd), Nacsa Péter (Lombard Pápa, kölcsönből vissza), Simon András (Haladás, kölcsönből vissza?), Windecker József (Siófok, kölcsönből vissza), Rafe Wolfe(jamaicai, MTK), Patrick Mevoungou (kameruni, Admira Wacker)
Távozik/távozhat:Jarmo Ahjupera (észt, Újpest FC), Rati Alekszidze (grúz, Dila Gori – Grúzia), Dudás Ádám (Paks?), Marián Had (szlovák, ?), Molnár Péter (szlovákiai, Paks), Zámbó Bence (Kaposvár, kölcsön után végleg)
Kiszemeltek: Rafael Burgos (salvadori, SV Ried – Ausztria, legutóbb KTE-Phoenix Mecano), Kamil Kopúnek (szlovák, Slovan – Szlovákia), Kovács János (szabadon igazolható, legutóbb Luton – Anglia),Kevin Vinetot (francia-kongói, FC Crotone – Olaszország)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik