Győr: étellel várják a hóban rekedteket; segítő szurkolók

Vágólapra másolva!
2013.03.15. 16:27
A labdarúgó NB I-ben listavezető Győri ETO meleg teával, étellel és zuhanyzási lehetőséggel várja stadionjában, az ETO Parkban az extrém időjárás miatt autópályán, autóutakon rekedteket.

„Megnyitottuk Győrben a Nagysándor J. utca 31. alatt az ETO Parkot az úton rekedtek számára! Tea, meleg étkezés, valamint zuhanyzási lehetőség biztosított! Kérjük szurkolóinkat, hogy továbbítsák a hírt!

Az ETO Park az M1 120 km győri lehajtójánál megnyitott! Konyhánkon már több mint kétszázan ebédeltek, a Győri ETO FC ebédlőjében most újabb száz embert étkeztetünk. Folyamatosan érkeznek az autópálya felől az úton rekedt emberek. Klubunk maximálisan megtesz mindent, mindenkit kiszolgálunk. Meleg tea és zuhanyzási lehetőség is biztosított. Kérjük adjátok tovább, hogy az úton rekedt, átfagyott embereknek reményt adhassunk.

Szurkolóink elindultak, az UCSK csoport teát, szendvicseket készített és szállítják azt. Győrben a Lajta u 26. szám alatti gyűjtőhely után most az autópálya lehajtónál lévő Fehérvári úti MOL-kútnál segítenek a sok vendégmunkásnak és az úton rekedteknek" – közölte az ETO a hivatalos facebook-oldalán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik