Újpest: A tabella első felében a helyünk - Vasziljevics

Vágólapra másolva!
2012.10.19. 12:33
Az Újpest labdarúgócsapatában az eddigi tíz bajnokin kezdőként kapott szerepet a középpályán Dusan Vasziljevics, aki eddig kétszer talált be az ellenfelek kapujába. A 30 éves szerb játékos örül annak, hogy az utóbbi mérkőzéseken támadóbb feladatokat kapott, és képesnek érzi a csapatot arra, hogy győztesen hagyja el a pályát vasárnap az ETO Parkban, az éllovas Győri ETO otthonában.

„Tulajdonképpen a középpályán mindenhol szívesen játszom, de így tényleg többször odaérek a kapu elé. Élvezem ezt a szerepkört, szeretnék minden meccsen betalálni, ez a Kecskemét és a Pécs elleni sikerült is” – nyilatkozta Dusan Vasziljevics csapata honlapjának, az ujpestfc.hu-nak. Dusan Vasziljevics csapata honlapjának, az ujpestfc.hu-nak.

A középpályás kitért a legutóbbi, hazai, Lombard elleni 1–1-es döntetlenre.

„Két százszázalékos helyzetem is volt, mégis gól nélkül maradtam. Az a meccs számomra, és a többiek számára is vereséggel ért fel. Nem is tudom megmondani, hogy mi történt a második félidőben, mert a Pápa sem javult annyit, ami indokolta volna a visszaesést” – fogalmazott az újpesti futballista.

„A vasárnapi győri mérkőzés remek lehetőség lesz arra, hogy bizonyítsuk, a tabella első felében van a helyünk. Erős csapat a Győr, megmutathatjuk ellene, hogy jól tudunk játszani ilyen képességű gárda ellen is. Kemény edzéseken vagyunk túl a héten, kicsit több erőnléti elem is szerepelt a programban. Úgy gondolom, felkészülten utazunk vasárnap, és képesnek érzem magunkat arra, hogy három ponttal távozzunk Győrből” – tette hozzá Vasziljevics.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik