Ligakupa: Kondás szerint elérte célját az Újpest elleni meccs

Vágólapra másolva!
2012.10.11. 15:42
A labdarúgó Ligakupa E-csoportjának 3. fordulójában a DVSC-Teva 2–1-es vereséget szenvedett az Újpest otthonában. A találkozón végig a Debrecen játszott fölényben, de számtalan helyzetét nem tudta gólokra váltani, ráadásul Dombi Tibor személyében újabb játékossal gyarapodott a sérültek listája.

„Jó mérkőzést játszottunk az Újpesttel, végig irányítottuk a mérkőzést, rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, sajnos ezek ki is maradtak – fogalmazott Kondás Elemér klubja hivatalos honlapján, a dvsc.hu-n. – Ellenfelünk körülbelül háromszor jutott el a kapunkhoz, ebből két találatot szerzett. Nekünk sikerült azt a bravúrt elkövetnünk, hogy két méterről a kapusba rúgtuk a labdát, és hasonlók. Ami tetszett, hogy a srácok megpróbáltak gyorsan és kevés érintővel játszani. Az első félidő még akadozott, de másodikban már sokkal jobban teljesítettünk, az utolsó öt percben nemhogy kiegyenlíthettünk volna, de meg is fordíthattuk volna az állást, sajnos nem sikerült. Összességében: amire hivatott a Ligakupa, hogy meccsterhelést kapjanak a játékosok, megtörtént. Nyilván eredmény is kell hozzá, mert amelyik sorozatban elindulunk, szeretnénk nyerni és jól szerepelni. Ha tegnap berúgjuk a helyzeteket, akkor nem lett volna gond."

A debreceniekhez kapcsolódó hír, hogy Dombi Tibor combhajlítóizom-húzódást szenvedett, szerdán orvosi vizsgálat vár rá. Az orvosok ezt követően tudják felállítani a pontos diagnózist.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik