Videoton: Elek Ákos nincs a csapattal, az öccsével edz Bánrévén

Vágólapra másolva!
2012.06.23. 06:39
Amint arról már beszámoltunk, egyelőre meghiúsulni látszik a Nikola Trajkovics, Elek Ákos csere a Győr és a Videoton között. A székesfehérváriak válogatott játékosa, Elek azonban nem utazott el csapata szlovéniai edzőtáborába, az öccsével edz Bánrévén.

Amikor a hét első felében napvilágot látott a hír, amely szerint a Videoton középpályása, Elek Ákos Győrben vesz részt orvosi vizsgálaton, az ETO labdarúgójának, Nikola Trajkovicsnak pedig Székesfehérváron kellett hasonló okból megjelennie, majdnem mindenki biztosra vette, hogy a két klub hamarosan bejelenti a labdarúgók átigazolását.

Volt, aki úgy érvelt, az elöljárók még azelőtt egyezségre jutnak, mielőtt Paulo Sousa együttese elutazna Szlovéniába edzőtáborba (ami szerdán megtörtént), csakhogy végül nem ez a forgatókönyv valósult meg. Nikola Trajkovics továbbra is a győriek edzéseit látogatja, Elek Ákos pedig jobb híján Bánrévén gyakorol. Vasárnapig bizonyosan.

„Valóban jártam az ETO-nál orvosi vizsgálaton, ám a két klub nem tudott megegyezni az átigazolásomról, ezért hazajöttem Bánrévére – mondta péntek délután a 23 esztendős futballista. – Délelőttönként konditerembe járok, délután pedig kint vagyok a pályán, mikor hívott, éppen befejeztem a labdás edzést az öcsémmel, Bencével. Vasárnap megyek vissza Székesfehérvárra, hétfőn edzésre jelentkezem – gondolom, azokkal a játékosokkal gyakorolok, akik nem utaztak el a szlovéniai edzőtáborba. Nem az foglalkoztat, hogy külföldön vagy Magyarországon folytatom-e a pályafutásomat, csupán azt akarom, hogy megoldódjon a helyzetem. Augusztus közepén a válogatott Izrael ellen lép pályára, szeretnék kerettag lenni, márpedig erre csakis akkor lehet esélyem, ha belátható időn belül lesz csapatom.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik