Ferencváros: Előzetesen kiegyeztünk volna ezzel a helyezéssel - Balog

Vágólapra másolva!
2010.12.30. 15:07
Balog Zoltán az ftc.hu-nak nyilatkozva elmondta, véleménye szerint jól szerepelt a Ferencváros az őszi idényben, és bízik abban, hogy a tavasszal társaival együtt még jobb teljesítményt nyújtanak majd.

„A szezon előtt mindenki kiegyezett volna ezzel a helyezéssel. Ahhoz képest, hogy egy teljesen új csapatot kellett építeni, nagyon jól szerepeltünk, de azért vannak fájó pontok..." – kezdte a Ferencváros hivatalos honlapjának adott értékelését Balog Zoltán.

„A hat vereség nagyon sok, ha ezek közül legalább háromszor ikszet játszottunk volna, kedvezőbb lenne a helyzetünk. Úgy érzem, hogy még ennél is többre vagyunk képesek, s egy jó téli alapozás után erős tavaszt produkálhatunk" – folytatta a védő, aki a saját teljesítményét is értékelte.

„Ami az én játékomat illeti: nem volt könnyű dolgom, hiszen sérülések, formahanyatlás, eltiltások miatt gyakran változott a védelem összetétele. Az ősz második felére már stabilabbak lettünk hátul, és főleg akkor teljesítettünk jól, amikor a középpályáról megfelelő támogatást kaptunk. Zalaegerszegen sajnos eltörött az orrom, de szerencsére csak egy meccset kellett kihagynom. Most már teljesen rendben vagyok, készülök a januári kezdésre" – bizakodott Balog.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik