FTC: Nem gondoltuk volna, hogy rangadót vívunk a Kaposvárral - Balog

Vágólapra másolva!
2010.10.13. 12:11
A Ferencváros labdarúgócsapatának védője, Balog Zoltán szerint a szombati, Kaposvár elleni bajnokin fontos lesz, hogy melyik csapat szerzi az első találatot. A védő szerint ez azért is lehet döntő, mert a két csapat egymás elleni múltja nem gólgazdag találkozót ígér.

„A szezon előtt nem gondoltuk, hogy rangadót játszunk majd a Kaposvárral, márpedig az elfoglalt pozíciókból kiindulva ez annak tekinthető – kezdte az ftc.hu-nak adott nyilatkozatát Balog.

„Persze, azt lehetett tudni, hogy presztízscsata lesz a mérkőzés az edzőnk és az érkező játékosok miatt is. Jó úton jár a Rákóczi, de mi is, hiszen legutóbb a Vasas és az MTK skalpját is begyűjtöttük. Szerintem az MTK-t nem sokan verik meg három nullára, és a Vasas se kap majd ki gyakran odahaza. A szombati meccs szerintem nem lesz gólgazdag, bár ne legyen igazam, nyerjünk négy nullára, de az utóbbi, egymás elleni meccsek azt mutatják, hogy kevés gólra van kilátás, hiszen többször is nulla nullára végzett egymással a két együttes az utóbbi időszakban" – fogalmazott Balog.

„Ezért is fontos, hogy ki szerzi az első gólt. Remélhetőleg mi leszünk azok, hiszen mi sem szeretünk az eredmény után loholni. Ha jó ütemben tudjuk megint lőni a gólokat, akkor ismét felszabadulhatnak a gátak, ez pedig újabb magabiztos győzelmet eredményezhet. Vannak céljaink, nem szeretnénk lemaradni a Videotontól, tapadni szeretnénk az éllovasra" – tette hozzá a védő.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik