Haladás: A visszatérésemhez rendben kell mennie a dolgoknak - Halmosi

Vágólapra másolva!
2010.09.27. 19:29
A tavaszi szezont kölcsönben a Haladás labdarúgó-csapatánál töltő Halmosi Péter a szombathelyi klub hivatalos honlapjának adott interjúban beszélt az együttes jelenlegi helyzetéről, és kitért a hazatérése lehetőségére is.

„Nem örülök annak, amilyen hírek jönnek, ebben a csapatban sokkal több van. Azért is merem mondani, mert játszottam ebben a gárdában, én jöttem el egyedül nyáron. Most elengedhetetlen a pozitív gondolkodás. Ez hiányzik. Tudnak ezek a srácok focizni. Ők lettek harmadikak, nyolcadikak, és ők állnak most ott, ahol akkor állt a Haladás, amikor én hazamentem" – kezdte az NB I-ben sereghajtó szombathelyi csapat jelenlegi helyzetének értékelését Halmosi Péter.

„Nem nyerjük meg azokat a meccseket, amik nekünk állnak. Apró dolgok ezek, nincs nagy különbség a csapatok között, ezért is hiszem, hogy itt fejben van most a baj. Itt nem másra kell várni. Nem másra kell mutogatni. A srácoknak maguknak kell kezelni ezeket a helyzeteket. Az nem működik, hogy a »harmadik hely mámorában« fürdőzünk, most meg mintha közünk sem lenne a Haladás kudarcához. Ugyanúgy most is tovább kell lépni. El kell hinni, hogy lehet jobb, hogy meg tudom csinálni" – mondta a korábbi csapatáról még mindig többes szám első személyben beszélő labdarúgó a Haladás hivatalos honlapjának.

Az angol másodosztályú Hull Citynél továbbra is mellőzött labdarúgó lehetséges hazatéréséről is beszélt.

„Én nagyon szeretnék egyszer visszatérni, de ahhoz az kell, hogy rendben menjenek a dolgok, mondjuk úgy, mint az elmúlt fél évben, amikor otthon voltam. Nem értem, ami otthon történik, hiszen a csapat vezetésében csupa olyan ember van, aki kötődik ehhez a csapathoz, aki szereti ezt a csapatot. Kár lenne lerombolni azt, ami felépült" – fogalmazott Halmosi.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik