Tatabánya: szerdán döntenek a mexikói és paraguayi légiósról

Vágólapra másolva!
2008.01.22. 10:33
Kriston Attilával december 31-én szerződést bontott az FC Tatabánya, azóta keveset hallani a 31 esztendős középpályásról. Noha eddigi pályafutása során megfordult többek között Siófokon, a Ferencvárosban, játékosa volt az FC Fehérvárnak és a skót Livingstonnak is, mostanság nem a futball foglalkoztatja.
„Rengeteget köszönhetek a feleségemnek, akire pályafutásom legnehezebb időszakaiban is számíthattam, most azonban rajtam a sor - fogalmazott Kriston Attila. - Betegsége miatt mellette a helyem, ezért egy ideje sehol sem edzem, ám a hírekkel ellentétben nem hagyom abba a futballt. Remélem, nem csúszom ki az átigazolási időszakból, bár most nem ez az elsődleges az életemben.”

Természetesen Kriston Attila nélkül is folytatódik a felkészülés Tatabányán, és a hét első edzésén egy-egy közép- és dél-amerikai labdarúgó csatlakozott a kerethez.

A mexikói Jesus Angel Flores csatár, míg a paraguayi Machuca Angello hátvéd. Jó benyomást tettek a csapat edzőire, ám esetleges szerződtetésükről a szerdai, egymás közötti mérkőzést követően dönt a szakmai stáb. Annyi már biztos, hogy visszatért Diósgyőrből Vámosi Csaba, aki az elmúlt szezonban már játszott a kék-fehéreknél.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik