Szakály Pétert leigazolták a bajnoki címvédő debreceniek

Vágólapra másolva!
2008.01.12. 11:32
Szakály Péter megállapodott a bajnoki címvédő Debrecen labdarúgócsapatának vezetőivel, ennek értelmében a Kaposvár játékosa nem hosszabbítja meg a Kaposvárral nyáron lejáró szerződését, hanem július elsején biztosan csatlakozik a Lokihoz. A hajdúságiak szeretnék elérni, hogy az utánpótlás válogatott középpályás már januárban csatlakozna a kerethez.
Szakály Péter nyártól biztosan Debrecenben folytatja
Szakály Péter nyártól biztosan Debrecenben folytatja
Szakály Péter nyártól biztosan Debrecenben folytatja
Szakály Péter nyártól biztosan Debrecenben folytatja

Szakály Péter 2008 július elsejétől biztosan a Debrecen játékosa lesz, hiszen a tehetséges középpályás megállapodott a bajnoki címvédő hajdúságiakkal, azonban a Loki vezetősége szeretné elérni, hogy az utánpótlás-válogatott játékos már januárban csatlakozzon új csapatához – adta hírül pénteken a klub hivatalos honlapja a dvsc.hu.

A fiatal tehetség eddig meghatározó tagja volt a kaposvári alakulatnak, és főszerepet játszott abban, hogy a zöld-fehérek ötödik helyen állnak a bajnokságban. Így nem is csoda: a mostani átigazolási szezonban több első osztályú együttes is megkereste, azonban Szakály a debrecenieket választotta.

A fiatal középpályás eddig hatvankilencszer lépett pályára az élvonalban és ezeken a találkozókon hétszer volt eredményes.

A kaposváriak honlapja váratlan hírként titulálta pénteken Szakály debreceniekkel történt megállapodását, hiszen Rákóczi ügyvezető elnöke, Illés János elmondta, hogy hónapok óta tárgyaltak a középpályással arról, hogy meghosszabbítsák a nyáron lejáró szerződését, és állítólag már csak a végső pontosítások hiányoztak. A sportvezető továbbá hozzátette, hogy nem tudják, hogy a tavaszi szezonban számítanak-e a játékosra.

A játékos hirtelen döntése azért is furcsa, mert a Kaposvár trénere, Prukner László nemcsak Szakály edzője volt, hanem az osztályfőnöke is gimnáziumban.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik