Egervári Sándor két, Nikolov Balázs három éves szerződést kötött

Vágólapra másolva!
2007.06.15. 16:25
Egervári Sándor két évre szóló szerződést kötött a Győri ETO FC labdarúgócsapatával, az új vezetőedzőt pénteken sajtótájékoztatón mutatták be. Szintén a zöld-fehér klubnál folytatja pályafutását az elmúlt hónapokban Norvégiában futballozó Nikolov Balázs, aki 2010-ig kötelezte el magát.
Egervári Sándor két éves szerződést kötött
NS-archív (Szabó Miklós)
Egervári Sándor két éves szerződést kötött
Egervári Sándor két éves szerződést kötött
NS-archív (Szabó Miklós)
Egervári Sándor két éves szerződést kötött

Az ETO hivatalos honlapjának beszámolója szerint a következő szezont az „építkezésre” szánják a legutóbbi bajnokságban a bennmaradásért küzdő együttesnél. A gárdának rövid időn belül vissza kell szereznie a szurkolók bizalmát,

Egervári Sándor a felkészülés első két hetében szeretné alaposan megismerni keretét, hiszen közülük kevesekkel dolgozott együtt korábban. A tréner reméli, a 2007-2008-as szezonban olyan alapokat sikerül teremteni, amely segítségével később már a nemzetközi porondra jutás is sikerülhet.

Az új győri vezetőedző munkáját régi társa, Kenyeres Imre, valamint az eddig is Győrben tevékenykedő Szabó Ottó és Tőkés László segíti.

Egervári Sándor elődje, Klement István a jövőben a korábbi ligacsapatot, a következő szezonban az NB III-ban induló együttest irányítja.

Kement Tibor az ETO ügyvezető igazgatója elmondta, hogy szeretnének még egy belső védőt, egy középpályást és egy csatárt igazolni. Vincze Ottó szerződését nem hosszabbították meg, Mátyus János szintén távozhat a csapattól.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik