Sportrádió: Mai napig kapok üzeneteket, hogy áruló vagyok – Hanga Ádám

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2022.08.02. 09:53
null
Hanga Ádám (jobbra) menedzsere, Lóránt András (balra) társaságában beszélgetett Perjési Tamással (Fotó: Sportádió)
A Real Madrid kosárlabdázója, Hanga Ádám és menedzsere, Lóránt András volt a Sportrádió Hazafutás című műsorában Perjési Tamás vendége. A válogatott kosaras többek között a tavaly nyári klubváltásáról is beszélt. 

A Hazafutás vendége Hanga Ádám volt, aki igencsak izgalmas nyáron van túl. A Real Madrid sztárja a spanyol bajnoki cím és az Euroliga döntője után itthon újra nyári tábort tartott gyerekeknek és megrendezte a Hangtime eseményét a Városligetben. A közös dobálásról, a Barcelonából a Real Madridba igazolásról, a válogatottról, és egy kicsit a személyes életéről is beszélt Perjési Tamásnak.

Hanga Ádám és menedzsere, Lóránt András először is arról beszéltek, honnan jött a nyaranta megrendezendő Hanga-tábor ötlete: szeretné a gyerekeknek visszaadni azokat a tapasztalatokat, élményeket, amelyeket a karrierje során megélt, és az a célja, hogy nemzetközivé tegye ezt a tábort a közeljövőben. Hanga Ádám ezután a Hangtime-közönségtalálkozóról is beszélt, amit idén második alkalommal tartottak meg, a Városligetben. Elmondta, ezekkel a szereplésekkel az is a célja, hogy példakép lehessen a gyerekek számára.

Ezek után a karrierje, a tavaly nyári klubváltása is szóba került.

„Tavaly a Barcelonával erős csapatot raktunk össze. A szezon elején elveszítettük a spanyol Szuperkupát, de aztán megnyertük a Spanyol Kupát és bejutottunk az Euroligában a döntőbe. Az rosszul érintett, hogy elveszítettük, de kárpótol a Real Madrid ellen megnyert bajnoki döntő. Utána érdekes volt, hogy jött az ünneplés, eltelt két-három nap, aztán hívott Andris, hogy nem számít rám a Barcelona. Teljes mértékben sokként ért, váratlan volt. Azt azonban gyorsan leszögeztem, hogy szeretnék Spanyolországban maradni, egy ugyanilyen szintű csapatnál. Barcelonából Madridba menni minden szempontból a legjobb választás volt nekem és a családomnak is. Nagyon jól sült el a váltás. Persze, mai napig kapok olyan üzeneteket, hogy áruló vagyok, de a klubhűség két oldalon áll. Hiába jelentettem ki, hogy a Barcelonából akarok visszavonulni, ha a Barcelona nem kart engem. A Real Madrid pedig abszolút olyan csapat, amelynek a céljai összhangban vannak az egyéni ambícióimmal” – fogalmazott Haga Ádám.

A teljes beszélgetés, melyben a válogatott is szóba kerül, itt hallgatható meg:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik