Kosárlabda: római győzelemmel ért véget a pécsi nemzetközi utánpótlástorna

N. T.N. T.
Vágólapra másolva!
2022.09.18. 11:20
null
A végső győztes Stella Azzurra Roma csapata
Fantasztikus színvonalat hozott az U16-os fiúk számára Pécsen, a Nemzeti Kosárlabda Akadémián megrendezett nemzetközi torna. A győztesnek járó trófeát a Stella Azzurra Roma játékosai emelhették magasba – áll a szervezők által küldött sajtóközleményben. 

A résztvevők között az európai elitbe tartozó klubok voltak, Rátgéber László hívó szavára ugyanis eljött a 2022 International Gienger Hungária Preseason Tournamentre a világhírű Barcelona korosztályos csapata, valamint két kiváló olasz együttes, a Stella Azzurra Roma és az Orange1 Basket Bassano is.

A tornagyőzelemről végül a Stella Azzurra és a Barcelona mérkőzése döntött, amelyet a rómaiak nyertek meg öldöklő csatában 74–71-re.

A 2022 International Gienger Hungária Preseason Tournament végeredménye: 1. Stella Azzurra Roma, 2. Barcelona, 3. Orange1 Basket Bassano, 4. NKA Pécs
A döntő legértékesebb játékosa (MVP): Prince Lumena (Stella Azzurra Roma)
A torna All Star ötöse: Kiss Keve Botond (NKA Pécs), Amadou Coulibaly (Orange1 Basket Bassano), Joan Onoaruma (Barcelona), Giovanni Granai (Stella Azzurra Roma), Junior Kemm (Stella Azzurra Roma)

Együtt a csapatok a díjátadón
Együtt a csapatok a díjátadón



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik