Jégkorong-vb: Sebők Balázs jól van, nincs agyrázkódása

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.20. 19:15
Az orvosi diagnózis, egy helyszíni gyorsteszt kiértékelése szerint – amit dr. Majzik Ernő csapatorvos állított fel – a második harmad elején durván leütközött Sebők Balázsnak nincs agyrázkódása, bár a feje azért fáj, nincs teljesen rendben. Amint arról korábban beszámoltunk: a magyar jégkorong-válogatott a házigazdák ellen aratott 7–4-es győzelemmel kezdte a dél-koreai divízió 1/A világbajnokságot.

Sebők a holnapi mérkőzés előtt – az ukránokkal játszunk magyar idő szerint 9 órától (Tv: Sport1, élőben a Nemzeti Sport Online-on) – még egyet aludhat is, bár a biztonság kedvéért óránként felébreszti magát. Korábban volt már agyrázkódása a fiatal támadónak, tudja, mi a teendő ilyenkor. Az viszont csak reggelre derül ki egyértelműen, hogy tudja-e vállalni a játékot hétfőn vagy sem. Az ütközésre és az utána történtekből is mindenre emlékezik, bár egy kicsit szédül.

Hétfő délelőtt fakultatív edzésük lesz a magyaroknak, aki nem akar jégre menni (első nekifutásra összejött körülbelül két sorra való jégkorongos), az a szálloda konditermében mozgathatja át magát egy kicsit.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik