Jégkorong, KK: nagy verést kapott a Dab.Docler

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.23. 18:13
A tegnapi bravúr után súlyos vereséget szenvedett a jégkorong Kontinentális Kupában a Dab.Docler: a magyar csapat 9–1-re kikapott a Stavanger Oilerstől. A norvég együttes kitűnő második harmadot produkált, öt góljával el is döntötte a mérkőzést.

A dán Sonderjyske ellen 1–0-s hátrányról fordított és nyert a Dab.Docler az E-csoport 1. fordulójában. A 2. körben a Stavanger Oilers következett (mely az első fordulóban 4–3-ra verte a Neman Grodnót), a norvég a csapat az első harmad 15. percében meg is szerezte a vezetést Martin Strandfeldt találatával. A második játékrészben 4 perc alatt három gólt is kapott a dunaújvárosi csapat, mely Azari Zsolt góljával szépíteni tudott a 32. minutumban, ám 6–1-es hátrányba került.1–0-s hátrányról fordított és nyert a Dab.Docler az E-csoport 1. fordulójában. A 2. körben a Stavanger Oilers következett (mely az első fordulóban 4–3-ra verte a Neman Grodnót), a norvég a csapat az első harmad 15. percében meg is szerezte a vezetést Martin Strandfeldt találatával. A második játékrészben 4 perc alatt három gólt is kapott a dunaújvárosi csapat, mely Azari Zsolt góljával szépíteni tudott a 32. minutumban, ám 6–1-es hátrányba került.

A záró harmadban sem tudott közelebb zárkózni a Dab.Docler, sőt, újabb három gólt kapott, így végül 9–1-es vereséget szenvedett. Az újvárosiak vasárnap 15 órakor a fehérorosz Grodnóval csapnak össze.

A kvartettből az első helyezett jut a január 10-12-i, Rouenben sorra kerülő négyes döntőbe. Az ukrán Donbassz Donyeck és a házigazda Rouen Dragons már biztos résztvevője a final fournak.

JÉGKORONG, KONTINENTÁLIS KUPA, 3. KÖR
E-CSOPORT, 2. FORDULÓ

Stavanger Oilers (norvég)–Dab.Docler 9–1 (1–0, 5–1, 3–0)

A CSOPORT MÁSIK MÉRKŐZÉSÉN
Neman Grodno (fehérorosz)–Sonderjyske (dán) 1–0 – hosszabbítás után (0–0, 0–0, 0–0, 1–0)

Az állás: 1. Stavanger 4 pont (12-5), 2. Grodno 4 (5-3), 3. Dab.Docler 3, 4. Vojens 1

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik