PSG: megvan, kire célzott Mbappé, amikor a tudatosságot hiányolta társaitól

Vágólapra másolva!
2023.04.21. 13:32
null
Mbappé Verrattinak címezte februári üzenetét (Fotó: Getty Images)
Februárban, a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első mérkőzése után érdekes kijelentést tett  csapattársai felé a Paris Saint-Germain francia világbajnoka, Kylian Mbappé, ám most kiderült, hogy ki volt az üzenet célpontja.

 

Mint megírtuk, Kylian Mbappé a Bayern Münchentől elszenvedett 1–0-s vereség után kérte arra csapattársait, hogy étkezzenek egészségesen és aludjanak jól, hogy felkészülten, tökéletes állapotban várhassák a visszavágót.

Bár nem sokkal a világbajnok támadó kijelentése után kérésével teljesen szembement egy éjszakába nyúló pókerparti után gyorsétterembe menő Neymar, de most a Le Parisien kiderítette, hogy Mbappé üzenete nem a brazilt célozta, hanem az olasz középpályást, Marco Verrattit.

A cikk azt állítja, Verratti állítólagos bulizása és egészségtelen szokásai súrlódásokat okoznak a csapaton belül, s több játékos, illetve stábtag is frusztrált az olasz labdarúgó viselkedése miatt.

A lap Laurent Blanc-t, a Lyon edzőjét is idézte a PSG elleni meccs után.

„Erős vagy labdával, de edzened kell. Ha fizikailag nem vagy a legjobb állapotban, a játékod nem lesz kiemelkedő. Marco minden bizonnyal a mindennapokban nem azt tette, ami szükséges. Azért mondom ezt, mert szeretem őt” – mondta a PSG korábbi, a Lyon jelenlegi vezetőedzője.

A hírek szerint Verratti a PSG pénteki, Angers elleni bajnokiján visszatérhet, azok után, hogy sérülés miatt kihagyta csapata Nice és Lens elleni bajnokiját.

FRANCIA LIGUE 1
32. FORDULÓ
21.00:
Angers–PSG (Tv: Arena4)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik