PSG: 400 millió euró évente! Az Al-Hilal ajánlatot tett Messinek

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2023.04.04. 21:26
null
Messi ekkora fizetésre is nemet tud mondani? (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, kedden több nemzetközi sportlap is beszámolt róla, hogy Lionel Messi és a PSG kapcsolata az utóbbi időben megromlott, nyáron pedig jó eséllyel távozik a hétszeres aranylabdás klasszis Párizsból. A szaúdi Al-Hilal nem is tétlenkedett, Fabrizio Romano szerint ugyanis máris hivatalos ajánlatot tett az argentin futballsztárnak. 


Folytatódik a dráma: a világbajnokságot követően úgy tűnt, Messi és a Paris Saint-Germain hamarosan megegyezhet egymással a szerződéshosszabbítást illetően, ám azóta egyre távolodik egymástól a két fél nézőpontja. Kedden a L'Équipe, a Sky Sport és az RMC is arról számolt be, hogy a hétszeres aranylabdás klasszis jó eséllyel már nem hosszabbítja meg Párizsban a nyáron lejáró kontraktusát.

De akkor hogyan tovább? Természetesen a legtöbben Barcelona-mezben látnák legszívesebben újra Messit, a katalán klub képviselői (elnöktől sportigazgatón át vezetőedzőig) pedig naponta nyilatkoznak róla, mintegy felajánlva a lehetőséget, így ez lenne a kézenfekvő lépés, csakhogy Szaúd-Arábiában nem így gondolják.

A szaúdi liga már így is a figyelem középpontjában van, hiszen Cristiano Ronaldót télen szerződtette az Al-Naszr, de most CR-ék riválisa, az Al-Hilal szeretné Messit magához csábítani.

Fabrizio Romano szerint kedden hivatalos ajánlat is érkezett Messinek a szaúdiaktól, ebben pedig évi 400 (!) millió eurós fizetés szerepel. Ez duplaannyi, mint amennyit CR keres jelenleg, s minden bizonnyal legalább nyolcszor annyi, mint amennyit a Barcelona tudna adni évente az argentin csillagnak... legalábbis a spanyol lapok szerint.

Ettől függetlenül a világbajnok támadó prioritása továbbra is az, hogy Európában folytassa, így továbbra is nehezen elképzelhető egy ilyen váltás.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik