Videó: Rooney tanácsa és szellemisége - Rióból jelentjük

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.17. 23:31
Exkluzív videónkban Frank Lampard és Raheem Sterlingnek beszél a csatárról és az Uruguay elleni mérkőzésről.

Az angol labdarúgó-válogatott kedd délutáni sajtótájékoztatóján a Chelsea korábbi középpályása elmondta, hogy az olaszok ellen remek volt a csapat teljesítménye, azonban a győzelem elmaradt és nem lehetnek maradéktalanul elégedettek magukkal. A 35 éves játékos szerint nem volt elég, amit eddig mutattak és mivel senki sem akar korán hazamenni a világbajnokságról, az egész csapat érzi a csütörtöki mérkőzés fontosságát.

A Liverpool középpályását, Raheem Sterlinget világbajnoki debütálásáról kérdezték az újságírók. A 19 éves labdarúgó elmondta, hogy rendkívül izgatott volt a meccs előtt és bár a csapat mindent megtett az olaszok ellen, az eredmény nagy csalódás volt.

Az angol sajtóban napok óta találgatnak, hogy Sterling vagy Wayne Rooney kezd majd Daniel Sturridge mögött Uruguay ellen. A fiatal játékos erre úgy reagált, hogy Roy Hodgson szövetségi kapitány dönti el, hogy kiszerepel majd a csatár mögött, de Sterling szerint Rooney lenne az ideális megoldás, mivel ő maga inkább a szélen érzi jól magát.

Az uruguayiak sztárja, Luis Suárez minden bizonnyal pályára lép Anglia ellen. Frank Lampard szerint a Premier League 2013–2014-es szezonjának legjobbja rendkívül képzett futballista, azonban az angol védelem megállítja majd. De ehhez minden emberre szükség lesz.


Broadcast live streaming video on Ustream

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik