Vb 2010: „szemétre való játék” - kíméletlen össztűzben az angolok

Vágólapra másolva!
2010.06.18. 23:08
Nem mondhatni, hogy kesztyűs kézzel bánnak az angolok saját válogatottjukkal az Algéria elleni 0–0-s döntetlen után: kritikai össztűzben a „háromoroszlánosok”.

A BBC Sports labdarúgórovatának főmunkatársa, Phil McNulty – az egyik legismertebb angol szakíró – nem rejtette véka alá véleményét.

„Minek keresnénk a finom kifejezéseket, amikor ezek a szavak is megteszik? Szemétre való, pocsék játék volt. Fabio Capello játékosai saját szurkolóik füttykoncertje közepette vonultak le, és ezt teljesen meg is érdemelték" – írta.

„A tempó gyenge, a játék gyenge, az önbizalom elszállt. Ha jól tudom, Algéria az előző nyolc meccséből hetet elveszített, valami nincs rendben, ha egy ilyen csapatot nem tudunk megverni" – értékelt az egykori kitűnő válogatott középpályás, Chris Waddle.

„Most már reális esély van arra, hogy Anglia kiesik. Valami nincs rendben, ez a játékosok testbeszédéből is látszik" – vélekedett Graham Taylor volt szövetségi kapitány .

„Ez a teljesítmény szégyenteljes volt, főleg annak a tudatában, hogy az angol játékosok milyen nagyra tartják magukat" – fejezte be közvetítését a Guardian.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik