Vb 2022: Mbappé nem foglalkozik Martínez kapus trollkodásával

Vágólapra másolva!
2022.12.29. 13:12
null
Martínez (balra) és a Mbappé-baba
Tíz nappal a 2022-es világbajnoki döntő után kiderült, mi a véleménye a franciák csatárának, Kylian Mbappénak arról, ahogy Emiliano Martínez, a vb-győztes kapus ünnepelte hazája harmadik világbajnoki címét, és arról is, hogy mit mondott a torna után extra pihenőidőt kapó PSG-s csapattársának, az argentin válogatottat diadalra vezető Lionel Messinek.

Kylian Mbappé szerda este, pontosan tíz nappal azt követően, hogy mesterhármast szerzett a 3–3 után tizenegyesekkel elveszített világbajnoki döntőben, visszatért a klubfutball világába, és a rendes játékidő ráadásában értékesített büntetővel segítette győzelemhez a PSG-t a Strasbourg elleni bajnokin.

A 2–1-re megnyert szerdai mérkőzés után a találkozót közvetítő francia tv riportere rákérdezett a csatárnál, mi a véleménye arról, hogy a vb-döntő – egyik – argentin hőse, Emiliano Martínez kapus egy Mbappé-maszkos játékbabával a hóna alatt ünnepelt Buenos Airesben.

„Az argentinok ünneplése nem az én dolgom. Nem vesztegetem az időmet és az energiámat ilyen lényegtelen dolgokra. Számomra az a fontos, hogy a csapatomban a legjobb teljesítményt tudjam nyújtani” – zárta rövidre a témát Mbappé, aki kitért Messi hamarosan esedékes visszatérésére is a párizsiakhoz.

„Mindannyian várjuk már, hogy újra köztünk legyen és folytassa a gólszerzést, és ne is álljon le a meccsek megnyerésével. Beszéltem vele a döntő után, gratuláltam neki. Élete fő célja volt, hogy a katari tornát megnyerje, de nekem is, hogy újra világbajnok legyek. Neki sikerült, nekem nem, ilyenkor gratulálni kell” – fogalmazott Mbappé.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik