M. M.
2022.11.22 10:29 Frissítve: 2022.11.22 11:27

Vb 2022: Ne kérdezzék a társaimat rólam – C. Ronaldo

A Ghána elleni mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón először szólalt meg Cristiano Ronaldo, a Manchester United labdarúgója a klubját kritizáló interjúja óta. A portugál sztár megkérte a sajtó munkatársait, hogy ne kérdezzék róla többet a csapattársait.

Ronaldo megkérte az újságírókat, hogy ne róla kérdezgessék csapattársait (Fotó: AFP)

 

Először nyilatkozott Cristiano Ronaldo a Piers Morgannek adott interjúját követően a portugál válogatott Ghána elleni mérkőzése előtt tartott sajtótájékoztatón. Kérdezték az interjúról, ami miatt a Manchester United a játékos szerződésének felbontását fontolgatja, Bruno Fernandessel való kapcsolatáról, valamint a Lionel Messivel forgatott reklámról.

„A válogatott tornák előtt mindig vannak témák, amelyek beszédtémát jelentenek, de a Brunóval való kapcsolatom remek. Minden, ami Cristianóról szól, vitákat szít, viszont kijelentem, hogy kitűnő a kapcsolatom Brunóval, Joao Cancelóval, Joao Félixszel. Megragadnám a lehetőséget, és arra kérnék mindenkit, hogy ne kérdezzék a csapattársaimat Cristianóról. Kérdezzék őket Portugáliáról.”

Az internetet is bejáró videóról, amikor Fernandessel köszöntötték egymást, azt mondta, hogy csak azt kérdezte klubtársától, hajóval jött-e, mivel később érkezett a csapattársainál, amire a támadó középpályás grimasszal reagált, de ezt is a média „fújta fel”

Ronaldo bevallotta, hogy büszkeséggel tölti el a Lionel Messivel közösen készített reklám, amelyben már régóta szeretett volna részt venni. 

 

2023.01.05 21:56:56

Foci vb 2022 nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Nehéz összehasonlítani a 2022-es vb-aranyérmes argentin válogatottat az évtizedekkel ezelőtti csapatokkal.

2023.01.04 21:38:36

Foci vb 2022 nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. A gazdasági érdekek mindig legyőzik a szakmai indokokat.

2022.12.31 00:19:21

Foci vb 2022 nemzetisport.hu

ALAPVONAL. LUCIFER Hiú törekvés! Mert egyént sosem / Hozandsz érvényre a kor ellenében: / A kor folyam, mely visz vagy elmerít, / Úszója, nem vezére az egyén. / Kiket nagyoknak mond a krónika, / Azok mind, kik meghallották, mi a kor dala.