Eb 2020: Courtois nővére szerint Spinazzola csak színészkedett

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2021.07.04. 18:27
Kitört egy nem is olyan kis balhé az olasz továbbjutással végződő Belgium–Olaszország Eb-negyeddöntőt követően, ugyanis Thibaut Courtois nővére, Valérie úgy érezte, neki is el kell mondania a véleményét. Hiba volt.

A problémát az jelentette, hogy a röplabdázó Valérie kifejtette véleményét az egyik esetről a belga–olasz meccsen, ráadásul tette mindezt Thibaut Courtois Instagram-oldalát kezelve.

Ugyanis mikor az olaszok egyik legjobbja, Leonardo Spinazzola lent maradt a földön, a belga hölgy ennyit írt csak az esethez egy szemét forgató szmájli társaságában:

„Ezt hívjuk mi úgy, hogy a szakma trükkjei…” – ezzel teljesen egyértelműen célozva arra, hogy az olasz csak időhúzás miatt játszotta el a sérülést, és színészkedik.

Courtois nővérének beszólásából nagy balhé lett (Fotó: football-italia.net)
Courtois nővérének beszólásából nagy balhé lett (Fotó: football-italia.net)

A probléma csak az, hogy a meccs után kiderült, Spinazzola nagyon súlyos sérülést szenvedett, és valószínűleg legalább fél évig nem játszhat.

Courtois nővére ezután sűrűn elnézést kért az olasz futballistától az interneten, de ezután lehet, elveszi az Eb végéig a telefonját a Real Madrid és a belga válogatott kapusa…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik