UFC: letartóztatták a félnehézsúlyú bajnokot, Jon Jonest

Vágólapra másolva!
2021.09.26. 15:34
null
Jon Jonest többek között családon belüli erőszak vádjával vették őrizetbe (Fotó: Getty Images)
Nem először gyűlik meg a baja a törvénnyel a kétszeres UFC félnehézsúlyú bajnok Jon Jonesnak, akit a DAZN információi szerint pár órával azután vettek őrizetbe családon belüli erőszak, testi sértés, és rongálás vádjával, hogy beiktatták volna a UFC Hall of Fame-be (a kevert harcművészek hírességek csarnokába).

 

A 26–1-es mérleggel rendelkező Jon Jones 2020-ban lemondott a félnehézsúlyú címéről, mivel egy súllyal feljebb lépve a nehézsúlyban tervez világbajnoki címet szerezni. Számításait keresztülhúzhatja, hogy jelenleg is őrizetben van a Nevada államban található Clark megyében.

A legutóbbi esettel csak bővült Jones bűnlajstroma, hiszen 2012-ben alkoholos vagy egyéb befolyásoltság alatt Bentley-jével egy villanyoszlopba csapódott, 2015-ben 18 hónapos próbaidőre ítélték, miután áthajtott egy pirosat jelző lámpán, majd nekiütközött két autónak – az egyikben egy várandós nő ült –, végül elhagyta a helyszínt. 2020 márciusában Új-Mexikóban tartoztatták le többek között ittas vezetés és gondatlan fegyverhasználat vádjával.

A 34 éves amerikai harcművész 2022 második felében a nehézsúlyú bajnok Francis Ngannou-t hívná ki egy címmeccsre.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik