Tokió 2020: a Punnany Massif új számában az élsportolóink is feltűnnek

Vágólapra másolva!
2021.05.13. 16:42
null
Baji Balázzsal is találkozhatunk a TOKIIIOOOOO klipjében
A Punnany Massif új zenéjének klipjében, a TOKIIIOOOOO-ban olyan élsportolók tűnnek fel, mint Kozma Dominik, Kovács Saci, Kazi Tamás, Szilágyi Liliána, Márton Anita, Szabó Gabi vagy Baji Balázs.

„Gyermekkori álmunk vált azzal valóra, hogy egy ilyen rangos eseménynek lehetünk kicsit a nagykövetei. Az elmúlt év számunkra is olyan volt, mintha kihúzták volna a lábunk alól a szőnyeget, de most akárcsak az élsportolók, mi is nagy levegőt veszünk és újrakezdjük. Reméljük, hogy időtálló lesz, és nemcsak ezen a nyáron, de bármikor amikor előadjuk, vagy hallgatja a közönség, együtt szurkolunk majd a sportolóknak általa – mondja Farkas Roland, Wolfie, a Punnany Massif frontembere. Ha egy mondatban kellene megfogalmaznom, mi is a mondanivaló: ahhoz, hogy sikereket érj el, dolgoznod kell, függetlenül attól, milyen területen mozogsz.”

És hogy mennyire igaz a dal mondanivalója, hogy az élet minden területén a kitartás és elszántság a legfontosabb, azt egy most induló mozgalom is tükrözi. Az Olimpikon vagyok Instagram-oldal célja, olyan ismert és hétköznapi emberek bemutatása, akik függetlenül a „versenyszámtól” képesek inspirálni másokat, példát mutatni a saját történetük által. A mozgalomhoz, így az élsportolók és ismert emberek köréhez, bárki csatlakozhat egy megosztással.

A PUNNANY MASSIF ÚJ SZÁMA

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik