PIRCS ANIKÓ, PUSZTAI VIOLA 2020.07.26 09:02

Tokió 2020: „A mentális állapotom megengedi azt, hogy ne teherként fogjam fel”

Ha nem rendezi át az életünket a koronavírus, akkor ma, 2020. július 26-án többek között a férfi párbajtőrözők egyéni olimpiai versenye miatt kelhettünk volna a hajnali órákban, vasárnap ide vagy oda. A tavalyi, budapesti vívó-világbajnokságon óriási meglepetésre, élményszámba menő vívással aranyérmet nyerő Siklósi Gergelyért szoríthattunk volna, aki az NSO Tv-nek beszélt arról, ezekben a napokban mennyire jár a fejében Tokió.

A 22 éves párbajtőröző már belenyugodott, hogy idén nem léphet pástra Tokióban, élete első olimpiáján, amelyet biztosan nem teherként élt volna meg. 

 
 Szilágyi Áron megbékélt a halasztással

 „Mivel a megnyitóra nem mennék, hiszen utána két nappal már jönne az egyéni versenyem, ezért egyrészt nem találkoznék sok világsztárral, ez biztosan nem befolyásolna. Másrészt pedig úgy állok hozzá, hogy az olimpia a sportok ünnepe, amit szabad élvezni. Valóban kevesen tudják élvezni a nagy teher miatt, de úgy gondolom, az én mentális állapotom megengedi azt, hogy ne így fogjam fel. Élményként, kivételes alkalomként tekintenék rá”mondta azzal kapcsolatban, hogy mennyire ragadná magával a korábban nem tapasztalt milliő. 

Videónkban többek között arról is beszél, hogyan képzeli el a versenynapokat, illetve mivel tölti itthon az olimpia nélkül maradt heteket.

NÉZZE VISSZA, HOGYAN NYERTE MEG SIKLÓSI GERGELY A 2019-ES VILÁGBAJNOKSÁGOT!

 

2021.12.06 12:03:15

Egyéb egyéni NEDELYKOV TAMÁS

Hat éve világgá ment, Female Yeti néven indított blogot, a Manaszlu szeptemberi megmászása közben egy serpának köszönhette az életét.

2021.11.29 16:02:01

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Rendszeres orvosi kontroll, egészségesebb táplálkozás – a rendszeres plazmaadóknak többek között ezek a járulékos előnyök. (x)

pr
2021.12.05 08:32:40

Egyéb egyéni S. TÓTH JÁNOS

Ha tart a Bajnokok Ligája, kedden és szerdán ritkán van előadása a színész-énekesnőnek.

2021.12.02 15:52:51

Egyéb egyéni CSILLAG PÉTER

A 77 éves fotóriporter elsajátította, miként kell egyetlen képkockán megörökíteni a tökéletes pillanatot.