Rg-vb: Pigniczki Fanni két szer után a 10. hely áll összetettben

Vágólapra másolva!
2021.10.27. 12:49
null
Pigniczki a szerenkénti fináléról lemaradt a karikával és a labdával is (Fotó: AFP)
Pigniczki Fanni a labda- és a karikagyakorlat után a 10. helyen áll a ritmikus gimnasztika-világbajnokságon, Kitakjusuban – adta hírül az MTI.

Az MTK olimpikonja mindkét szerrel 11. lett, így a még szerdán rendezendő nyolcas döntőkben nem szerepel. Karikával 23.600 pontot érő gyakorlatot mutatott be, labdás produkciójára 24.450-et kapott.

Összetettben nagyon jól áll a 60 fős mezőnyben, mert bár a korábban 24-es döntős mezőny most csak 18 fős lesz, egyelőre a szűkített létszámban is stabilan benn van: 48.050 ponttal a 10. helyen áll.

Az egyéni verseny selejtezője csütörtökön folytatódik a buzogánnyal és a szalaggal. Az egyéni összetett fináléját szombaton rendezik.

„Nagyon büszke vagyok Fannira, hogy így az év vége felé, október utolsó napjaiban is nagyon éretten, összpontosítva tornázik. Szép gyakorlatokat mutatott be, fejben nagyon ott van, kiegyensúlyozott volt, hasonló folytatásban reménykedünk. Az eredményekkel egyelőre nem foglalkozunk, a lényeg, hogy folytassa tovább ezt az érett versenyzést” – idézte a hazai szövetség sajtószolgálata Gelle Noémit, Pigniczki edzőjét.

(MTI)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik