nemzetisport.hu 2020.09.30 12:31 Frissítve: 2020.10.08 07:54

Magyarország legelső fociboltjában nyílt meg a PMFC Shop

Hosszú évek böjti időszaka után idén újra ráköszöntöttek a szebb napok a pécsi labdarúgásra. Az öt évvel ezelőtti, NB I-es kizárás után a megyei első osztályból indulva, ma már az NB II-ben szerepel – újoncként nem is rosszul – a PMFC. A szurkolók visszatértek a lelátóra, a vezetőség pedig a sportszakmai sikerek után a körítésre is elkezdett hangsúlyt fektetni. Ennek első jelentős lépéseként a klub megnyitotta a PMFC Shopot, az egyesület kiemelt partnere, a Focivilág pécsi üzletében. (x)

 

„Hiánypótló!”

Ezt mondta Győri János, a Pécsi MFC NB II-es labdarúgócsapatának operatív igazgatója a Focivilág pécsi üzletében tartott PMFC Shop hivatalos megnyitóján az ajándékboltról. Nem véletlen, hogy épp ez jutott eszébe először, hiszen a pécsieknek legutóbb akkor volt szurkolói shopjuk, amikor még az élvonalban szerepeltek. Azóta az évek csak teltek, a klub gyakorlatilag újjáépült, mostanra pedig sikerült odáig jutnia, hogy már a drukkerek igényeinek minél szélesebb körű kielégítése is elsődleges szemponttá válhasson.

EGYRE FELJEBB TÖR A MACRON

Ma már a Macron rendelkezik az európai topbajnokságokban a harmadik legtöbb csapattal. Olyan nagy múltú egyesületeket öltöztet, mint az olasz Lazio vagy Sampdoria, a portugál Sporting, a spanyol Real Sociedad, de a friss Magyar Kupa-aranyérmes Budapest Honvéd és a DAC is Macronban játszik. Ráadásul az UEFA égisze alá tartozó valamennyi versenysorozatban a játékvezetők is az olasz márka felszereléseit használják.

 

A helyszín- és partnerválasztás ebben a projektben gyakorlatilag magától értetődő volt, hiszen a PMFC-t a pécsi központú, de országosan közel 2000 egyesülettel kapcsolatban álló Focivilág „öltözteti”, mint a Macron sportszermárka magyarországi forgalmazója.

Nem meglepő, hogy a Focivilág és a Macron összefonódott idehaza, hiszen a magyar sportszerkereskedés és az olasz márka számára is az egyesületek egyedi igényei állnak a középpontban. A Macront éppen az különbözteti meg a többi nagy sportszergyártótól, hogy nála minden egyes klub kiemelt figyelmet kap. Kiemelkedő szervizszolgáltatásával kitűnik versenytársai közül, egy-egy kollekciója pedig legalább 3-4 évig pótolható, méghozzá alig kéthetes határidővel. Szó sem lehet tehát arról, ami más márkák esetében általános, nincsenek hónapokig tartó várakozások egy-egy rendelés után.

A Focivilág is ezt a munkamorált képviseli – immár 24 éve a magyar piacon. Az pedig, hogy Magyarország legelső fociboltjaként csaknem negyedszázados tapasztalattal szolgálja ki a számára bizalmat szavazó egyesületeket és futballistákat, nemcsak megbízhatóságát emeli ki, hanem szakértelmét is.

Ennek köszönhető, hogy az idehaza egyedülállónak számító, több mint 400 nm-es pécsi üzlete mellett az egész ország területén elégíti ki a futball szerelmeseinek igényeit webshopja, a www.focivilag.hu segítségével.

A focivilag.hu-n ráadásul minden futballozni vágyó megtalálhatja azt, amire szüksége van, legyen szó hobbifocistáról vagy akár profi játékosról. A futballcipőtől kezdve, a kapuskesztyűk elképesztően széles választékán keresztül egészen a hűvösebb napokon jó szolgálatot tevő aláöltözetekig tényleg minden beszerezhető. Ráadásul a Focivilág számára a „hazai” értékek is kiemelt jelentőséggel bírnak. Jelzi ezt az is, hogy a cég 100 százalékig magyar tulajdonban áll, de jól szimbolizálja például a PMFC-vel közös törekvése, a pécsi labdarúgás előremozdítása érdekében.

Akárhogy is, de a Focivilágnál nemcsak a PMFC drukkerei találják meg a számításukat, hanem mindenki, akinek szüksége van labdarúgó-felszerelésre. Nem véletlenül mondja magáról a Focivilág: „Nem értünk minden sporthoz, de a focihoz nagyon!”

2020.10.29 23:19:15

Egyéb egyéni N. PÁL JÓZSEF

ALAPVONAL. Iharos Sándor tudta ezt, s erről nem volt képes szólni egész életében. Ezért élt úgy, ahogy élt, saját lelkének sosem megbocsátva, »menekülve«, roncsolva magát, mert ama békesség, amiről az evangélium beszél, nem adatott meg neki.

2020.10.28 19:03:53

Egyéb egyéni THURY GÁBOR

Interjú az 1956-ban meggyilkolt öttusázó-költő Gérecz Attila monográfusával, Hajnal Gézával.

2020.10.27 19:05:31

Egyéb egyéni S. TÓTH JÁNOS

ALAPVONAL. A derék japánoknak mintha nem lenne szerencséjük a játékokkal: a háromból ez már a második olyan nyári olimpia, amellyel problémáik adódnak.

2020.10.24 20:38:44

Egyéb egyéni LIPICZKY ÁGNES

„A kapa, a kasza, a metszőolló megtette a hatását, a fogásomat nem lehetett csak úgy lebontani."

2020.10.23 23:41:45

Egyéb egyéni THOMAS BACH

ALAPVONAL. A sportolók a kiválóság, a szolidaritás és a béke értékeit képviselik. Ezt a befogadást és a kölcsönös tiszteletet azáltal is kimutatják, hogy politikailag semlegesek a játéktéren és az ünnepségek során.