Képek: 20 éves korára meghódította a közösségi oldalakat a tornászlány

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.10.14. 16:45
A maga 2.4 millió dolláros értékével egy 20 éves tornász, Olivia Dunne lett a legbefolyásosabb női főiskolai sportoló az On3 NIL százas listáján, mely többek között a sportteljesítményt és a befolyást is vizsgálta – hívta fel a figyelmet a Givemesport.
OLIVIA DUNNE-RÓL MÉG TÖBB FOTÓT A KÉPRE KATTINTVA TEKINTHET MEG! (Fotó: instagram.com/livvydunne)
OLIVIA DUNNE-RÓL MÉG TÖBB FOTÓT A KÉPRE KATTINTVA TEKINTHET MEG! (Fotó: instagram.com/livvydunne)

 

A 20 éves Olivia Dunne-t 2.2 millióan kedvelik az Instagramon, emellett már 6.6 millió követőre tett szert a TikTokon. Posztjai értéke egyenként nagyjából 32 ezer dollárra (nagyjából 13.5 millió forint) tehető.


A különböző szponzori megkereséseknek köszönhetően már 18 éves korára milliomos lett, ehhez persze kellett az is, hogy az NCAA tavaly nyáron lazított az egyetemistákra vonatkozó szigorú szabályán, és engedélyezte nekik, hogy nevükkel, képeikkel is kereshessenek pénzt a közösségi oldalakon keresztül.

„Mindig szerettem a közösségi médiát, és a szabályváltoztatásnak hála azt csinálhatunk, amit szeretünk, és amivel pénzt kereshetünk” – mondta Dunne, aki hároméves korában kezdett el tornászni, s most Louisianában pallérozódik, tanul.

„Megpróbálom megtalálni az egyensúlyt az iskola, a közösségi média és a torna között. Mindegyikre különösen odafigyelek” – idézte a The Sun a fiatal tornászlányt.

Instagramra feltöltött fotóira több százezer lájkot kap, van amelyikre 700 ezernél is több kedvelés érkezett már.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik