Díjugratás: alulmaradtak a mieink a varsói csapatviadalon

Vágólapra másolva!
2022.09.11. 21:26
Jelentősen alulmaradt a magyar díjugrató-válogatott a négycsillagos varsói csapatversenyben, az utolsó helyen zárta a finálét – tájékoztatta az MTI-t Szotyori Nagy Kristóf, a Magyar Lovassport Szövetség Díjugrató Szakágának elnöke vasárnap este.

Közlése szerint 11 nemzet válogatott csapata vett részt a Varsóban rendezett négycsillagos díjugrató verseny Nemzetek Díjának döntőjében, Magyarországot Jármy Vince, Horváth Balázs, Ifj. Lázár Zoltán és ifj. Kövy András képviselte. Jármy Vince, Horváth Balázs, Ifj. Lázár Zoltán és ifj. Kövy András képviselte.

A vasárnapi megmérettetésen a magyar csapat az első forduló leggyengébb eredményét érte el, összesen 24 hibapontot szerezve. A második fordulóban a legjobbak között sikerült végezni, de ez sem volt elég a jó eredményhez. A magyar nemzeti díjugrató válogatott az utolsó helyen zárta a négycsillagos varsói finálét – olvasható az összegzésben.

„A Magyar Lovassport Szövetség elnöksége szeptemberi ülésén értékeli a verseny eredményeit és amennyiben szükséges, személyi változtatásokról is dönthet” – közölte a szakági elnök.

Szotyori Nagy Kristóf hozzátette: a vezetőség – tekintettel a 2023-as olimpiai kvalifikációs versenyekre – egyéniben és csapatban is beépíti a felkészülési programba a Nemzetek Díján elért eredményekből levont következtetéseket.

(MTI)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik