Csupasport: „Szőnyi Feri még mindig a régi Szőnyi Feri”

I. SZ.I. SZ.
Vágólapra másolva!
2022.01.13. 17:37
Címkék
A kegyetlen ultratáv, az Across the Years teljesítése után Szőnyi Ferenc, a honi hosszútávfutás legendája készen áll az újabb kihívásokra.

„Tavaly korábban még soha nem tapasztalt sérülés viselt meg, ráadásul egy műtéten is átestem, ezért kíváncsi voltam, meddig tudom kitolni a fájdalomtűrő-képességem határait. Örömmel állapítottam meg, hogy a Szőnyi Feri még mindig a régi Szőnyi Feri. Jó volt újra ilyen hosszú távon versenyezni” – mondta a csupasport.hu oldalnak Szőnyi Ferenc, aki az amerikai Phoenixben a hatnapos Across the Years viadalon vett részt, és most tért haza.„Tavaly korábban még soha nem tapasztalt sérülés viselt meg, ráadásul egy műtéten is átestem, ezért kíváncsi voltam, meddig tudom kitolni a fájdalomtűrő-képességem határait. Örömmel állapítottam meg, hogy a Szőnyi Feri még mindig a régi Szőnyi Feri. Jó volt újra ilyen hosszú távon versenyezni” – mondta a csupasport.hu oldalnak Szőnyi Ferenc, aki az amerikai Phoenixben a hatnapos Across the Years viadalon vett részt, és most tért haza.

„Huszonhatodik alkalommal rendezték meg ezt a rendkívül oldott és baráti légkörű megméretést, amelynek leírhatatlan a hangulata. Igazi futóünnepnek számít az Egyesült Államokban, elképesztő számú résztvevővel, akik különböző versenyszámokban mérhetik össze erejüket” – mondta Szőnyi Ferenc.

Az ultrafutó idei terveit is tartalmazó teljes interjút elolvashatja a csupasport.hu oldalon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik