V. SZ. 2021.06.05 16:51

Csupasport: futóklub amatőröknek (is) – profikkal

Olimpikon, színésznő és színész, spartanversenyző, terep- és ultrafutó, félmaratonista, maratonista, edzők és persze a hobbikocogók sokasága – a szabadidősport-élet ismételt beindulásával a fővárosban új klubban hódolhatnak a kocogás iránti szenvedélyüknek az érdeklődők.

 

„Az utóbbi hónapokban az életünkből kimaradt a közös sportolás élménye, úgyhogy aki szeret csapatban, szuper hangulatban futni, az velünk együtt megteheti a csodálatos terepet kínáló fővárosban. Sportolók, edzők segítik a munkát, mondhatom, igencsak összetartó közösségre talál, aki velünk együtt szeretne mozogni” – mondta Debreczeni Dóra a Csupasportnak abból az apropóból, hogy futóklub alakult Budapesten, s különlegessé teszi a szerveződést, hogy ismert atléták és edzők irányításával zajlanak a közös edzések, ráadásul a profi és hobbifutók körében is kedvelt márka, a Garmin állt a kezdeményezés mögé.

Debreczeni Dóra vezetőedző mellett olyan nevek erősítik a szakmai csapatot, mint Szántó Nelli, Sipiczki Csaba, Zarándy András, míg a futás paramétereivel, az adatokkal, mérésekkel kapcsolatos technikai feladatokat Magyar Péter felügyeli. A klub heti rendszerességgel tartott ingyenes közös edzéseihez bárki csatlakozhat, aki kedvet érez a futáshoz. Ami érdekesség, hogy a támogatott sportolók mellé további húsz szerencsés hobbifutót is kisorsoltak, akik a VIP-csapat tagjai lehettek.

A teljes cikket elolvashatják a Csupasporton, ahol megtudhatják azt is, miért készülnek alternatív útvonallal a Kazinczy 200 nevű teljesítménytúra szervezői.

2021.07.28 10:22:53

Egyéb egyéni BERTA MIHÁLY

A szellemi diákolimpián és a Futballtudor című versenyen is győztek a végzős gimnazisták.

2021.07.28 11:13:32

Egyéb egyéni BERTA MIHÁLY

A félig magyar Dominik Leins Futball és forradalom című munkája első helyezést ért.

2021.07.27 15:15:56

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Remek időtöltés megidézni a legendás győzelmek felejthetetlen pillanatait. (x)

2021.07.24 10:59:31

Egyéb egyéni S. TÓTH JÁNOS

Az MTVA vezérigazgatója ígéri, a magyar olimpiai aranyak garantáltan képernyőn lesznek.

2021.07.23 13:33:23

Egyéb egyéni KREBS ANDRÁS

Magyarország legelegánsabb szabadtéri rendezvénye idén is óriási közönségsikert aratott.