Csupasport: futóklub amatőröknek (is) – profikkal

V. SZ.V. SZ.
Vágólapra másolva!
2021.06.05. 16:51
Címkék
Olimpikon, színésznő és színész, spartanversenyző, terep- és ultrafutó, félmaratonista, maratonista, edzők és persze a hobbikocogók sokasága – a szabadidősport-élet ismételt beindulásával a fővárosban új klubban hódolhatnak a kocogás iránti szenvedélyüknek az érdeklődők.

„Az utóbbi hónapokban az életünkből kimaradt a közös sportolás élménye, úgyhogy aki szeret csapatban, szuper hangulatban futni, az velünk együtt megteheti a csodálatos terepet kínáló fővárosban. Sportolók, edzők segítik a munkát, mondhatom, igencsak összetartó közösségre talál, aki velünk együtt szeretne mozogni” – mondta Debreczeni Dóra a Csupasportnak abból az apropóból, hogy futóklub alakult Budapesten, s különlegessé teszi a szerveződést, hogy ismert atléták és edzők irányításával zajlanak a közös edzések, ráadásul a profi és hobbifutók körében is kedvelt márka, a Garmin állt a kezdeményezés mögé.„Az utóbbi hónapokban az életünkből kimaradt a közös sportolás élménye, úgyhogy aki szeret csapatban, szuper hangulatban futni, az velünk együtt megteheti a csodálatos terepet kínáló fővárosban. Sportolók, edzők segítik a munkát, mondhatom, igencsak összetartó közösségre talál, aki velünk együtt szeretne mozogni” – mondta Debreczeni Dóra a Csupasportnak abból az apropóból, hogy futóklub alakult Budapesten, s különlegessé teszi a szerveződést, hogy ismert atléták és edzők irányításával zajlanak a közös edzések, ráadásul a profi és hobbifutók körében is kedvelt márka, a Garmin állt a kezdeményezés mögé.

Debreczeni Dóra vezetőedző mellett olyan nevek erősítik a szakmai csapatot, mint Szántó Nelli, Sipiczki Csaba, Zarándy András, míg a futás paramétereivel, az adatokkal, mérésekkel kapcsolatos technikai feladatokat Magyar Péter felügyeli. A klub heti rendszerességgel tartott ingyenes közös edzéseihez bárki csatlakozhat, aki kedvet érez a futáshoz. Ami érdekesség, hogy a támogatott sportolók mellé további húsz szerencsés hobbifutót is kisorsoltak, akik a VIP-csapat tagjai lehettek.

A teljes cikket elolvashatják a Csupasporton, ahol megtudhatják azt is, miért készülnek alternatív útvonallal a Kazinczy 200 nevű teljesítménytúra szervezői.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik