Csupasport: Bódis szerint a biztonsági játék nem vezet sikerre

V. SZ.V. SZ.
Vágólapra másolva!
2022.05.14. 18:40
Címkék
Az Ultrabalatont parádés, 16:34:28-as pályacsúccsal megnyerő Bódis Tamás úgy tartja, néha kockáztatni kell a siker érdekében, és hogy felvehesse a versenyt a világ legjobb ultrafutóival.

„Még viszonylag az elején, huszonöt-harminc kilométer körül döntöttem úgy, hogy inkább a saját ritmusomban futok, és szándékosan erősebb tempóra váltottam, hogy a saját világomban haladjak" – mondta az Ultrabaltont pályacsúccsal megnyerő Bódis Tamás a Csupasportnak.„Még viszonylag az elején, huszonöt-harminc kilométer körül döntöttem úgy, hogy inkább a saját ritmusomban futok, és szándékosan erősebb tempóra váltottam, hogy a saját világomban haladjak" – mondta az Ultrabaltont pályacsúccsal megnyerő Bódis Tamás a Csupasportnak.

Emlékei szerint nagyon meleg, 25-26 fok volt a versenyen, ami a tűző napon, aszfalton elég soknak számít, és mivel naptejjel nem készült, az arca, a válla és a háta is leégett. A teljes interjút elolvashatják a Csupasporton, ahol Kívés Bendegúz is mesélt a Spartan közép-európai regionális bajnokságának első állomásáról, ugyanis a Rakaca-tónál az elitkategóriában versenyzett, és két ötödik helyet ért el.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik