nemzetisport.hu 2023.02.07 19:44

Csupasport: applikációk, melyek színesebbé teszik a futást

Az Ultrabalaton győztese blogjában ezúttal azokat a telefonos alkalmazásokat mutatja be, amelyeket ő is használ, és amelyek szerinte újdonságot csempésznek a futásba.

Fotó: Csupasport

 

Cseke Lilla pár hete futás közben találkozott egy ismerősével, aki lelkendezve mesélte neki, hogy éppen egy pályát teljesít. Meg is mutatta a telefonos alkalmazást, ahol különböző pályákat lehet kiválasztani, melyeken megadott kontrollpontokat kell érinteni, s az eredményeket fel is lehet tölteni az oldalra.

„Pár percig csevegtünk, majd rohant tovább a következő pontig. Annyira megtetszett az ötlet, hogy hazafelé azon gondolkodtam, ezt legközelebb én is kipróbálom! Az is eszembe jutott, milyen más kihívásokkal, ötletekkel lehet még színesebbé, változatosabbá tenni a futásainkat” – írja legújabb blogbejegyzésében Cseke Lilla, és a Csupasport olvasónak olyan applikációkat szedett össze, amelyet ő is használ, és amelyek szerinte hozzáadnak a futás élményéhez.

Oldalunkon megtalálják a 2001-es első magyar Gröndland-expedíció történetét, és összeszedtünk három okot, amiért érdemes a természetben futni.

2023.03.29 13:15:28

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Vívók, kerékpárosok, kosarasok, futballisták dobták be a nevüket az országos hírnév levelesládájába.

2023.03.27 22:57:27

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Szoboszlai Dominik olyan sebességgel közlekedett a bolgár védők között, hogy sokszor még szemmel is nehéz volt követni, nemhogy lábbal… Egymást követték a szebbnél szebb magyar támadások és a gólok. Bolgár kollégánk, Teodor Boriszov a szünetben szomorúan jegyezte meg: a magyar csapat úgy játszik, mintha edzésen lenne.

2023.03.27 22:57:27

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Petőfi Sándornak ugyan semmi köze a modern versenysporthoz, pláne az ultrafutó-világbajnoksághoz, mégis, az a gyanúm, valami hasonló, a beteljesedést előkészítő „aszketikus láz” vezethette száznyolcvan-száznyolcvanöt esztendővel ezelőtt, amikor mai értelemben véve is extrém hosszúságú gyalogtúrái során szinte a teljes történelmi Magyarország területét bejárta „kipróbáltkét csikaján”.

2023.03.27 10:36:02

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

„Aki felszabadultan tud vívni, olyan képességeket is kihozhat magából, amelyekre nem gondolt.”

2023.03.26 09:23:34

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

2003. március 26-án hunyt el a már-már polihisztor rádióriporter. Rá emlékezünk.