Csupasport: applikációk, melyek színesebbé teszik a futást

Vágólapra másolva!
2023.02.07. 19:44
null
Fotó: Csupasport
Címkék
Az Ultrabalaton győztese blogjában ezúttal azokat a telefonos alkalmazásokat mutatja be, amelyeket ő is használ, és amelyek szerinte újdonságot csempésznek a futásba.

 

Cseke Lilla pár hete futás közben találkozott egy ismerősével, aki lelkendezve mesélte neki, hogy éppen egy pályát teljesít. Meg is mutatta a telefonos alkalmazást, ahol különböző pályákat lehet kiválasztani, melyeken megadott kontrollpontokat kell érinteni, s az eredményeket fel is lehet tölteni az oldalra.

„Pár percig csevegtünk, majd rohant tovább a következő pontig. Annyira megtetszett az ötlet, hogy hazafelé azon gondolkodtam, ezt legközelebb én is kipróbálom! Az is eszembe jutott, milyen más kihívásokkal, ötletekkel lehet még színesebbé, változatosabbá tenni a futásainkat” – írja legújabb blogbejegyzésében Cseke Lilla, és a Csupasport olvasónak olyan applikációkat szedett össze, amelyet ő is használ, és amelyek szerinte hozzáadnak a futás élményéhez.

Oldalunkon megtalálják a 2001-es első magyar Gröndland-expedíció történetét, és összeszedtünk három okot, amiért érdemes a természetben futni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik